Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 13:00h.

El Govern queda tocat

Aragonès anuncia Pressupostos a l'espera del que digui Junts

El Govern queda tocat

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha comparegut en roda de premsa al Palau de la Generalitat -a la que no ha pogut accedir e-notícies- per anunciar que hi haurà Pressupostos. “Avui tenim un Pressupost, això no passava des de l’any 2010” ha recordat.

Aragonès ha reiterat la “mà estesa” a la CUP i ha intentat no incomodar Junts, els seus socis de govern. Fins i tot ha insistit que s’havia reforçat la majoria independentista, però la majoria de periodistes presents en la compareixença no s’ho han acabat de creure. “Com pot dir que es reforça la majoria independentista?”, ha preguntat un d’ells.

“No creu que la majoria independentista està trencada?”, ha preguntat una altra. El president ha destacat que espera que “tots estarem a l’alçada” i que “estem aquí per servir a la gent” amb uns “pressupostos clarament transformadors”.

El president ha insistit que són uns “pressupostos transformadors” amb una “transformació social, verda, feminista i democràtica”. Aragonès no ha parlat d’independència, però ha afirmat que un dels objectius és la “resolució del conflicte polític amb l’Estat en base al referèndum i la fi de la repressió”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Puchi flo, Tarragona, 23/11/2021 - 06:20

ERC es el.mes gran engany de tot el moviment independentista...

#10 joan, manresa, 22/11/2021 - 17:13

tinu.),parli del seu poble....,fins i tot la quitxalla saben que yan dugués Catalunyas ...,i no facin demagògia amb el 52 %....,que ya no portem llana al clatell...,ya voldríem haber tingut un 62% o mes...,pro la realitat es pura i dura....,i si no vol pasar a la Historia com un ........,:Presidint posi las urnes i salvi la seva dignitat..!!!

#9 joan, manresa, 22/11/2021 - 17:07

El Casal,17:06 h.---Ai..!! Sr. Petit Gran Home...,tocat i enfonsat....,M:H.P,..,Cigronet de secà..,Tot aquest ball de are sí...,amb aquets no..., amb aquets sí..Miri..,axó ens recorda al ball dels dimonis dels Pastorets..,i creguin fan una representació a la seva alçada....,Quin pastoreo...!!!!I per favor..,no parle mes del poble de CAT..!!! (con

#8 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/11/2021 - 16:52

No para de repetir lo de los presupuestos claramente transformadores. Qué pesao. ¿En qué pretende transformarnos el zagal? virgensita virgensita. que me quede como estoy.

#8.1 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2021 - 18:29

Los transformara en mas ricos, de momento en los presupuestos ya se incluyen sus buenas subidas de sueldo, igualito que cuando se los subieron en plena pandemia y pleno confinamiento en abril del 2020, total luego nos meten otra buena subidita de impuestos y a vivir.

#7 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 22/11/2021 - 14:56

Classes de catala per nouvinguts i besties amb forma humana i progressar professional i socialment treballant de xofers i minyones per Doña Tachenko o la nena Artadi en segona opcio :

https://www.youtube.com/watch?v=HTXEPndtWI0

Visca Catalunya. Raso y corto