Publicitat
Política · 14 de Gener de 2021. 21:29h.

El Govern questiona les eleccions, però vol enviar els nens a esquiar

Tremosa es marca com a objectiu que els escolars facin la Setmana Blanca "abans de finals de mes"

El Govern questiona les eleccions, però vol enviar els nens a esquiar

El conseller d'empresa Ramon Tremosa, en una visita a Boí Taüll, ha manifestat que espera que a finals de mes el confinament sigui comarcal i no municipal, segons informa RAC1. Almenys, de dilluns a divendres. L'objectiu, diu, és que els alumnes d'escola puguin anar a esquiar per la Setmana Blanca.

El conseller ha assegurat també que l’objectiu del Govern ha estat "salvar les empreses i les estacions d'esquí”, a més de recordar que aquest any "és excepcional”. També ha assenyalat que Masella és l’estació “més afectada” per haver patit el confinament perimetral de la Cerdanya.

“Sempre que les dades sanitàries acompanyin, intentarem relaxar les mesures abans de finals de mes, com a mínim de dilluns a divendres. Si deixem que les empreses morin no es podran reflotar, hem de salvar el màxim d'activitat empresarial”, ha argumentat.

“Boí Taüll també ha habilitat una app per fer comandes a les cafeteries per evitar que s'hi acumulin multituds de gent. A més, totes les proves que s'ha fet als treballadors abans i després de les festes de Nadal han donat negatives", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Joan del Bages, Manresa, 15/01/2021 - 21:25

Molt bó això del suposat set-ciències. De la seva innoperància n'és mostra com "funciona" la delegació del seu Departament a certes comarques... Són tan patètics i patètiques que si els electors/es ho sabessin els farien per sempre fora amb les urnes i no amb "lleis de desconnexió"..?

#19 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 15/01/2021 - 18:12

No ens ha de sorprendre gens ni mica les ocurrències d'aquest suposat setciències. De fet és un ultra que és creu molt més inteligent i enginyós del que realment és. Però bé així ho volgut la claca convergent, i lo pitjor de tot, la pròpia ciutadania.

#18 Sergi Sergio, Barcelona, 15/01/2021 - 13:47

Aqui las elecciones se haran cuando las encuestas no den los resultados que queremos y de todo lo demas haremos lo que nos salga de la entrepierna.

#17 Purria lazi, Mollerussa, 15/01/2021 - 13:42

Estoy esperando con candeletas que el síndico de Granujas emita un informe demostrando que esquiar es un Derecho Humano irrenunciable.

#16 Patumeiro, Sant Patumet, 15/01/2021 - 12:29

El gran "trabajador y pensante" Tremosa (asi como lo definen sus compañeros de partido)