Publicitat
Política · 11 de Juny de 2019. 17:12h.

El Govern rebutja els plàstics, però tolera els llaços grocs

Budó considera "fora de lloc" una pregunta sobre el tema

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, s'ha molestat per una pregunta que relacionava els plàstics d'un sol ús amb la presència de llaços grocs i ha afirmat que "em sembla fora de lloc totalment la seva pregunta". Budó, a preguntes del director d'e-notícies, Xavier Rius, sobre "com es combina la lluita contra els plàstics d'un sol ús amb els llaços grocs", s'ha mostrat perplexa per la pregunta i ha manifestat que aquesta estava "fora de lloc", malgrat que un dels acords de l'Executiu que s'han exposat durant la roda de premsa que ha tingut lloc aquest dimarts abordava la problemàtica dels plàstics d'un sol ús.

L'acord aprovat pel Govern consisteix a "reduir la utilització d'envasos i productes de plàstic d'un sol ús en les dependències dels departaments i organismes del seu sector públic i en els actes que organitzen. Com a alternativa s'han d'utilitzar, de forma prioritària, productes reutilitzables de vidre o metall o bé fabricats amb altres materials com, per exemple, paper, fusta o plàstic compostable".

El Govern ha manifestat amb l'acord adoptat la seva intenció de reduir "l'impacte ambiental dels plàstics d'un sol ús i millorant la sensibilització de la societat envers aquesta problemàtica".

"Pel que fa als llaços grocs, recordar-li que és una iniciativa privada i el que estem aquí donant són acords de Govern, hem explicat fins a on arriba l'abast, és una iniciativa privada" ha recalcat la portaveu posteriorment.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/06/2019 - 22:43

Que la Degene defienda el uso del plástico amarillo no me extraña. Si no le han importado las personas, como vimos después de los atentados, menos le va a importar el medio ambiente. A mi lo que me llama la atención es que las organizaciones ecologistas estén calladas como putas en este tema. Algo más que sospechoso.

#8.1 John MacLane , Barcelona , 12/06/2019 - 08:58

Pues porque los ecologistas se rigen por criterios científicos de millones de toneladas de plasticos y no por motivos políticos como tu.

#7 soloesmiopinon, Tabarnia, 11/06/2019 - 21:14

Ostras! Me acabo de enterar ahora que Budó no es un personaje del Polonia, que es de verdad. Joer, con las risas que me he pegado a su costa, vaya chasco.

#6 John MacLane, Barcelona, 11/06/2019 - 20:57

Xavier Rius como siempre haciendo gala de un periodismo de investigación como Bob Woodward y Carl Bernstein haciendo preguntas con una gran profundidad periodística.

#5 Eduardo González Palomar, Manlleu, 11/06/2019 - 19:19

Entre estas 27372 fotos de la miseria que arrastra tras de sí el separatismo quedan también retratadas esas toneladas de lazos amarillos en plástico que ha desparramado esta gente fanatizada por todos los rincones de Cataluña:
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157635285987648

#4 pere, sabadell, 11/06/2019 - 18:07

qui esta completament fora de lloc fora de segle i fora de planeta es aquesta senyora que ens cobra a mes una bona pasta