Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2018. 19:42h.

El Govern recol·loca Lluís Puig

L'exconseller és nomenat director d'un programa per promoure “la cultura catalana en l’àmbit internacional”

El Govern recol·loca Lluís Puig

Lluís Puig

L'exconseller de Cultura, Lluís Puig, que es troba a Brussel·les, ha estat nomenat director del Programa per al desenvolupament de projectes culturals d'àmbit internacional, segons informa el Departament de Laura Borràs en un comunicat. Puig tindrà un sou de 85.769 euros anuals, equiparable al d'un secretari general, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Aquest programa està adscrit a la conselleria de Cultura i té com a objectiu “fer valer la cultura catalana en l’àmbit internacional i atraure l’interès del món, no només cap a les empreses culturals catalanes i tot el teixit associatiu, sinó també envers els valors i la riquesa patrimonial del país”. El Govern destaca que Puig és “una persona amb una llarga trajectòria i podrà aportar la seva dilatada experiència en l’àmbit de la gestió cultural”.

Entre les seves principals funcions, es troben les de “fer el seguiment dels projectes cofinançats per les institucions europees en què participin el Departament i les entitats adscrites” i “promoure l'obtenció de recursos econòmics per a programes internacionals en què participi el Departament, tant de manera individual com amb socis d'altres països”.

La direcció de Lluís Puig actua sota la coordinació i supervisió del Departament de Cultura i en coordinació amb els òrgans competents en matèria d'acció exterior.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Raurell, Barcelona, 03/08/2018 - 07:06

Y que tengan la caradura de hablar de exilio!.

#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Supremacistas, corruptos y mártires., 03/08/2018 - 01:21

Pues sinceramente, no veo yo a un japonés, una lituana y un quechua bailando sardanas... y si, es un chiste, tanto la alegoría como el personaje.
Por cierto, ¿esta luminaria de la intelectualidad catalanista, como piensa justificar el chollo-sueldo? ¿Como cultura, vale jugar a la butifarra con los compinches?

#7 Albert, BCN, 03/08/2018 - 00:23

Que despilfarro... de promocionar Cataluña ya se encarga Puigdemont, ya casi casi tiene algun apoyo internacional para su causa

#6 Capit@n España, The broquil is over, 02/08/2018 - 22:36

"Els calers seràn sempre nostres"......

#5 Caligula, Girona, 02/08/2018 - 22:00

Catarsis total. Eliminación de las autonomías ya. Pedrito no está ni se le espera. El CIS te está engañando y tú cómo Zapatero no te enteras de nada