Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2017. 21:29h.

El Govern recorre ara a la comunitat educativa per intentar tirar endavant el referèndum

Puigdemont els rebrà aquest dijous a Palau

El Govern recorre ara a la comunitat educativa per intentar tirar endavant el referèndum

Presentació del moviment

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rebrà demà els membres de la comunitat educativa que s'han adherit al manifest "Obrim les escoles". En aquest sentit, el moviment Escoles Obertes s'ha presentat avui a la seu d'Òmnium, amb la intenció de mobilitzar famílies, mestres, veïns i tota la comunitat educativa en general davant les escoles que són centre de votació. En el manifest, Escoles Obertes ha fet una crida aquest diumenge a la mobilització davant les escoles i instituts que són centres de votació per garantir l'obertura de col·legis l'1-O. Els firmants del manifest "es comprometen a fer possible que el pròxim diumenge la jornada es desenvolupi amb total normalitat".

Les entitats que formen part de la crida han obert una pàgina web per tal que els voluntaris es puguin inscriure i sigui la comunitat educativa de cada escola afectada pel precinte policial la que organitzi els ciutadans compromesos. 

El portaveu del projecte Escoles Obertes, Josep Maria Cervelló, ha assegurat que en cap cas es busca la ''col·lisió'' amb la policia, sinó que es treballa perquè aquest diumenge, les escoles i instituts que han de ser col·legis electorals puguin ser espais de votació i per això, fa una crida a la defensa dels drets democràtics. "Cridem a mobilitzar-se, no estem cridant a fer un tap a les escoles, sinó a què la gent hi  sigui present, l'escola no pot ser un espai de por, ha de ser un espai d'esperança" ha afirmat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Jose, Bcn, 28/09/2017 - 08:34

Esto es el mayor acto de cobardía que existe,sucede cuando ya no tienes argumentos creíbles,cabe la posibilidad de que hayan cargas policiales y poneis niños de escudo,miserable y muy vergonzoso

#10 Carlos Gomez, colon tenia 3 ous i no era catala, 28/09/2017 - 03:05

Una de les coses mes fantastiques d´aquest sainet es veure a la CGT i al sindicat del crim convergent de la ma cridant a la vaga general.

Som uns privilegiats per veure coses que ni Roy Batty va somniar.

#10.1 Capit@n España, The broquil is over, 28/09/2017 - 10:14

A la CGT n'hi han molts infiltrats de la CUP..

#9 Xanxo, Xina, 27/09/2017 - 23:01

Que valientes son estos de la Gene, ellos no se pondran en medio

#8 Capit@n España, LAS URNAS ESTÁN ESCONDIDAS EN LAS IGLESIAS, 27/09/2017 - 22:47

Esta panda de adoctrinadores (no todos pero una gran parte) que ha bajado al subsuelo el nivel de la enseñanza publica catalana ..que han llenado de esteladas los colegios y de memeces las cabezas de los chiquillos, estos cuyo sindicato ha convocado una "huelga general" para el día 3 de Octubre....A estos, hay que atarlos muy corto.

#7 pelaez, Barna.Spain, 27/09/2017 - 22:22

A la comunidad educativa habra que pedirles cuentas un dia por el adoctrinamiento de los niños y jovenes de Cataluña