Publicitat
Política · 22 de Març de 2016. 15:06h.

El Govern referma la "plena disposició" a acollir refugiats

Munté afirma que "Catalunya fa temps que està preparada"

El Govern referma la "plena disposició" a acollir refugiats

Pancarta a favor dels refugiats a l'Ajuntament de Barcelona

La consellera Neus Munté, durant la roda de premsa de Govern, ha refermat la voluntat de l’Executiu d’acollir 4.500 refugiats malgrat les crítiques del Govern espanyol. “El Govern esta en plena disposició d’acollir aquest nombre de persones, des d’una perspectiva d’acolliment residencial però també de posada en marxa de tots els mecanismes”, ha dit.

“Catalunya ja fa temps que està preparada i això ho diem des del convenciment i la feina feta. La coordinació des de les diferents administracions, el Govern de la Generalitat, el món local i les pròpies entitats socials, per acollir d’una manera ordenada un nombre d’aquestes característiques”, ha afegit.

Munté ha reconegut que “creiem que a més a més en tenim el deure i l’obligació, i aquest és el motiu pel qual fa pocs dies el president Puigdemont va adreçar-se al comissari d’Immigració de la UE, fent saber aquesta disposició i disponibilitat del conjunt del país”.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#29 Josep-Maria, Barcelona, 25/03/2016 - 17:42

Deixant ara de banda la decisiva qüestió de si ens podem permetre rebre refugiats, em crida l'atenció que Colau no considera la llengua catalana adequada per al cartell que ens mostra la fotografia d'e-notícies.

#28 Galba, Bcn, 23/03/2016 - 18:52

Esta preparada Catalunya preparada per pagar les farmàcies, alleugerar las llistes d'espera, pagar lo que es deu al personal sanitari?

La Sra Munte sens dubte ho aclarará en breu.

#27 entusiasmat, sant cugat, 23/03/2016 - 16:27

WELCOME MUSLIM REFUGEES !

gràcies CDC, PODEM, ERC, PSC, CUP !

#26 emprenyat, Barcelona, 23/03/2016 - 02:58

La Mare que us va parir !!!!! Que no ho veieu que ens esteu portant el mal a casa ??? Ja en tenim prous de musulmans !!!!

#25 Jack, Vic , 23/03/2016 - 00:08

Ya tarda. Angel Colom i Puigdement en poner autocares e ir a buscarlos a Lesbos que esta cerca de Itaca.

Fantasmas vividores.