Publicitat
Política · 30 d'Abril de 2019. 21:16h.

El Govern reobre ‘ambaixades’

A Portugal, als Països Bàltics i a Europa Central

El Govern reobre ‘ambaixades’

Alfred Bosch, en una imatge d'arxiu

El Govern ha aprovat aquest dimarts els nomenaments de la nova secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europa i dels delegats de la Generalitat a Portugal, als Països Bàltics i a l’Europa Central. Mireia Borrell és la secretària d’Acció Exterior i de la UE que ha nomenat el conseller d’Exteriors, Alfred Bosch, per a aquesta legislatura.

Borrell és doctora en Economia política per l’European Institute de la London School of Economics (LSE) i ja va se va ser nomenada directora general de Relacions Exteriors el passat mes de juliol. Fora de la política, ha estat professora d’Economia política d’Europa a la LSE i investigadora postdoctoral a la University d’Oxford.

El nou delegat del Govern a Portugal és Rui Álvaro Serra da Costa Reis. Va començar a treballar a la Delegació de la Generalitat a Portugal l’any 2017 donant suports en assumptes institucionals, econòmics i culturals. Rui Álvaro Serra també ha treballat com a representant de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

El Departament d’Acció Exterior ha nomenat Ewa Adela Cylwik delegada del Govern als Països Bàltics. Des del 2018, i fins a l’actualitat, ha treballat com a assessora estratègica en internacionalització i projecció comercial i com a advocada assessora per a institucions públiques de caràcter internacional. En el terreny formatiu, té un màster en Dret Internacional, Drets Humans i Dret Esportiu per la Universitat de Varsòvia.

Finalment, Krystyna Schreiber és la delegada de la Generalitat a Europa Central. Llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra, ha treballat com a periodista per a mitjans alemanys, austríacs i de parla anglesa, i ha publicat llibres sobre l’actualitat catalana a Alemanya, França i Catalunya. També és cofundadora d’una productora amb la que ha realitzat campanyes i reportatges audiovisuals.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Cataqueee, Montcada i reixac, 01/05/2019 - 16:50

En Jamaica abre una el Bosc...y se coloca un tafetan...al tiempo...y el Rufi la inaugura con su chico patooo Nuet...

#5 Neferu, Barcelona, 01/05/2019 - 13:13

Es que tienen que recolocar a los parientes y amigos que fueron cesados. Lo reprochable es que además del enchufismo, se está usando el dinero público de sanidad y personas dependientes pero, no pasa nada porque, todo el gobierno está mirando para Cuenca

#4 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 01/05/2019 - 09:10

Son Yonkis del Presupuesto Pùblico, enganchados al falso trabajo del capitalismo tardio y burocracia inùtil. Si le pones la droga cerca te montan chiringuitos. No es culpa suya, son adictos, enfermos. Una embajada es una aguja cargada de puestus. Y ya sabèis que no pararàn de consumir. Y menos con droga buena y barata. Hasta.metèrselo todo

#3 Eduardo González Palomar, Manlleu, 01/05/2019 - 08:16

Se ve que los supremacistas del Govern de Cataluña aprietan el acelerador para colocar a más independentistas con sueldos escandalosos que difícilmente obtendrían en la empresa privada.

#2 María V. Moreno L., El Prat de Llobregat, 01/05/2019 - 06:37

I si pague les pagues extraordinàries dels exercicis 2013 i 2014 als funcionaris, als funcionaris interins, als laborals, al personal estatutari i a la resta als quals els hereus del Govern dels millors i les millors figures d'ERC heu anat ajornant la decisió?
Manolete ¿si no sabéis torear pa' que te metes?

#2.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 01/05/2019 - 08:51

bueno, a la mayoría de funcionarios de Palau les basta con salir a hacer la ola a Torra, no necesitan pagas extraordinarias, de hecho irían cada día a Palau a servir a la causa gratis