Política · 23 de Febrer de 2021. 15:57h.

El Govern retreu als Mossos fets “no reglamentaris"

Malgrat que Budó assegura que donen suport al cos

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat que “el Govern i els partits que li donen suport estan amb el cos de Mossos d’Esquadra”, però acte seguit ha demanat investigar-los per “fets que podrien ser no reglamentaris”.

“Si nosaltres com a Govern volem garantir el millor servei i la transparència en la gestió dels Mossos, entenem que cal investigar aquests fets que podrien ser no reglamentaris”, ha argumentat.

“És important que es puguin revisar certes actuacions com les que es van produir dissabte, quan un centenar de persones van ser encapsulades i colpejades, no tenien escapatòria”, ha apuntat.

“S’ha reconegut per part de la Direcció General dels Mossos que hi ha hagut errors tàctics.S’estan revisant aquestes imatges i el portaveu dels Mosso va dir que els propers dies es presentarà un informe sobre el cas de la jove que ha perdut un ull”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Pere Joan S., Sitges, 23/02/2021 - 23:31

i quants dels vàndals, organitzacions filoterroristes, delinqüents i demés gentussa s'estan 'revisant i estudiant'... perquè deuen tenir centenars de persones revisant i estudiant cosetes i això va camí d'una anarquía de 4 consentits que acabaran cremant i arruinant el que diverses generacions han suat tant per construir.

#4 sanitat i escoles, pais de bojos, 23/02/2021 - 23:28

'de manera serena i amb especialistes' com diu, doncs primers hauríem de treure els rucs i miserables com aquest personatge fastigós!

#3 Benet S., Barcelona, 23/02/2021 - 16:32

Aquesta farsant hipocrita es la mateixa que s'estirava els cabells i es rebelava, davant la premsa, contra els twits que rebia de gent decent que li deia veritats com temples. Aquesta es la que posava el crit al cel perque rebia missatges amb qualificatius pujats de to. Han sembrat l'odi pero quan els toca a ells resulta que no es joc net. Falsa!

#2 Otto Von Kagarren, Brûly-de-Pesche, 23/02/2021 - 16:24

"Walküre.Walküre.Walküre."

#2.1 Lobisome, BCN, 23/02/2021 - 16:42

:-D

#1 Leonor, Figueres, 23/02/2021 - 16:13

Recordemos como llamaban desesperadamente a los mossos esos miserables politicos de m..... cuando aquel intento de asalto al parlament años atras.