Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2017. 10:49h.

El Govern sancionarà a qui no vagi a les meses electorals

Turull, però, afirma que “tot el món” voldrà ser-hi

El Govern sancionarà a qui no vagi a les meses electorals

El portaveu parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, en una entrevista a la cadena Ser amb Àngels Barceló dijous passat, va admetre que el Govern té previst sancionar aquells ciutadans que no vagin a les meses electorals el proper 1-0. Turull, que es va mostrar dubitatiu davant la periodista, ho va justificar perquè aquest referèndum és “com totes les eleccions”.

“Passarà el mateix que passa actualment”, va exposar. Barceló aleshores va recordar que “actualment se’ls sanciona”. “Si, bé, nosaltres en aquesta llei tenim una de les disposicions addicionals, el règim sancionador no l’hem posat, però sí que hem posat que en totes aquelles lleis que no contradiguin la llei que aprovarem al Parlament passaran a ser dret supletori”, va  explicar el diputat.

“Per tant, quan un no es presenta a la Mesa electoral passarà el que passa a totes les eleccions, hi haurà els substituts”, va afegir. “Però es sancionarà a aquells que no hi vagin?”, va insistir Barceló. “S’aplicarà el règim general que s’aplica en totes les eleccions”, va respondre Turull. “És a dir, que se’ls sancionarà”, va constatar la periodista. “Si, però no ho plantegem en aquests termes”, va demanar Turull.

El diputat va augurar que “no crec que ens trobem amb aquest problema, per a cobrir totes les meses electorals. Aquest referèndum serà a cop de participació voluntària de les persones quan els hi toqui el sorteig. Tot el món voldrà estar a les meses electorals. No serà gaire diferent que a les eleccions ordinàries”.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#59 Antic convergent, Santpedor, 09/07/2017 - 21:10

A veure si els de les meses et corren a tu a garrotades¡

#58 Javier, girona, 09/07/2017 - 18:24

Si me llaman iré, pero como dice José Mota, hoy no, mañaaanaaa jajaja....

#57 Pere Costat, Barcelona, 09/07/2017 - 12:40

No teniu collons, FATXES ! ! !

#56 amiquenomebusquen, Vic, 09/07/2017 - 11:55

Acabo de asomarme por la ventana y ya veo una cola larguísima para formar parte de las mesas electorales . Cada día esto , para algunos es CATADISNEY

#55 Prudenci, Sabadell, 09/07/2017 - 10:19

Colla de perturbats.