Publicitat
Política · 17 de Gener de 2019. 15:13h.

El Govern s'asseu a negociar l'endemà de les detencions de la CUP

Es reuneix amb l'Executiu espanyol per estudiar la possibilitat de crear dos espais de diàleg

El Govern s'asseu a negociar l'endemà de les detencions de la CUP

La consellera de Presidència, Elsa Artadi, el vicepresident, Pere Aragonès, s’han reunit aquest dijous amb la vicepresidenta espanyola, Carmen Calvo, i han acordat un comunicat conjunt dels governs en el qual es “valora la possibilitat d’establir dos espais de diàleg diferenciats: un, entre governs a partir de la comissió bilateral i un altre, entre partits”.

La reunió, que s'ha fet l'endemà de la detenció de dos alcaldes per part de la Policia Nacional, era una continuació de la que van tenir els presidents espanyol i català i diversos consellers i ministres el 20 de desembre al palau de Pedralbes, i les dues parts s’han emplaçat a una “segona part” de la reunió d’avui a Barcelona la setmana que ve.

LA CUP ha qüestionat la reunió després de les "16 detingudes ahir", de "més d'un any amb presos polítics i persones exiliades", del "bloqueig de drets polítics i civils" i el "dret a l'autodeterminació ignorat i perseguit per l'estat espanyol". "No hi ha diàleg possible en aquest marc", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Chris, Lleida, 17/01/2019 - 18:58

Si la izquierda no fuera un saco de complejos en este país, mas que dos espacios de diálogo, de allá saldrian dos rondas de hostias entre ambos representantes.

#2 botifler1914, Sinitaca, 17/01/2019 - 16:42

entre governs a partir de la comissió bilateral ... ¿mande?

¿Que comisión es esa entre gobiernos?

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/01/2019 - 15:18

Estic esperant con mi chandal, mis tacones y dos gotitas de channel, arreglá pero informal, amb quina nova camama explicaran a la feligresia perque han decidit aprovar els il.legitims i injustos pressupostos de les malvades forces d´ocupacio.

De 18 mesos en 18 mesos fins el judici final. Paraula d´Esquerra com diu el Juanitu.

Com els enreden.