Política · 8 de Setembre de 2020. 14:13h.

El Govern se n'assabenta per la premsa

Budó admet que no han rebut “cap comunicat oficial” de la Caixa sobre la fusió

El Govern se n'assabenta per la premsa

Aragonès, amb el llavors presdient de la Caixa, Isidre Fainé, en una forto d'arixu

El Govern de la Generalitat ha admès que es va assabentar per la premsa dels plans de fusió de la Caixa amb Bankia. La portaveu, Meritxell Budó, en la roda de premsa posterior a la primera reunió després de la remodelació ha contestat a preguntes d’una periodista que “no em consta cap comunicat oficial”.

Budó ha explicat que, de moment, l’únic que faran es “encarregar un estudi als serveis jurídics del Departament d’Economia per si es possible demanar un informe a la Unió Europea sobre els riscs de concentració bancària”.

La portaveu ha parlat també de “risc” per la pèrdua de “llocs de treball a tots l’Estat espanyol” i sobre “on queden ubicats els serveis centrals”. Budó ha reiterat, en aquest sentit, la “concentració bancària per territoris a l’Estat espanyol”, però no ha explicat si faran gestions pel retorn de la seu de l’entitat a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Joanet, Bcn, 08/09/2020 - 19:04

La Caixa va néixer catalana i catalanista i a poc a poc s'ha anat transformant en espanyola i espanyolista. Vet-ho-aquí.

#12 El SIfoner, Castelló, 08/09/2020 - 18:54

Ciudadano Puigdemont: ("Si no han vuelto a su sede social es que ya no deben ser catalanas, porque deben ser empresas de allí donde tienen su sede social. ) Y si no son catalanas ¿porque deben de dar explicación al gobierno de la CCAA catalana?
https://politica.e-noticies.es/puigdemont-sobre-las-empresas-que-se-fueron-alla-ellos-131872.html

#11 catafracto, Barcelona, 08/09/2020 - 17:17

¿Y por qué tendría a Caixa que comunicar nada a la Generalitat de Cataluña?

Sólo se debe a la Comisión Europea, al Banco Central Europeo, al Gobierno central y a la Generalitat de Valencia... Porque les recuerdo a los de la barretina que la sede social de La Caixa está en Valencia...

#10 Sergi Sergio, Barcelona, 08/09/2020 - 17:02

Budo, aun no habeis enterado, despues del desastre del cambio de sedes de mas de 5.000 empresas, que el mundo real de las empresas y de la economia va por un lado y vuestro mundo virtual de fantasias y delirios va por otro???

#9 Miquel, Cubelles, 08/09/2020 - 16:57

Es normal. Si la seu social es a Madrid qué espereu? El nacionalisme nomes porta mal rollo.