Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2020. 15:14h.

El Govern s'enroca amb la Meridiana

Budó: "S'ha de respectar el dret a manifestació"

La portaveu del Govern, Mertixell Budó, ha defensat el dret a manifestació de les persones que tallen cada nit la Meridiana de Barcelona des de fa 134 dies. "Crec que el Govern ha de respectar el dret a manifestació com no pot ser d'una altra manera en una democràcia", ha exposat.

Budó ha demanat no vincular l'atropellament d'ahir a la nit amb si cal o no retirar aquestes manifestacions, que es reuneixen diàriament des de la sentència de l'1-O a l'avinguda: "Estan autoritzades cada dia que es produeixen, i té l'autorització competent", ha assegurat.

Després que el periodista Xavier Rius li recordés que abans de el 8 de desembre "es manifestaven sense autorització" i li preguntés si el Govern ha de fer alguna cosa, la portaveu ha insistit que cal "respectar el dret a manifestació".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Quimet lo tronat, Arbucies, 25/02/2020 - 23:16

Pero si es la propia Generalitat la que promueve todos estos cortes y vandalismo..... y claro si hay que dar permiso ....pues se da..... la autoridad competente separatista.

#5 Ortiz, bcn.España, 25/02/2020 - 18:31

A que espera C's para solicitar permiso para cortar cada día la Diagonal en defensa del derecho a la escolarización en español y el fin de la discriminación lingüística.

#4 FERRANOT, BARCELONA, 25/02/2020 - 16:40

A manifestarse, sí, pero siempre respetando el derecho de los demás a circular por la vía pública. Pero, claro, esto es como siempre, para vosotros la libertad es la que ejercéis los indepes; a los demás que los zurzan. Ya digo, lo peor de todo no es que seáis así de totalitarios y de ineptos, sino que muchos os siguen votando.

#3 L'oracle, Barcelona, 25/02/2020 - 16:29

Que si Budó, que sí, no cal que es repeteixi més amb el dret a la manifestació, que l'hem entés perfectament, que no pensen bellugar un dit i que els altres catalans, sembla ser sense drets, s'hi posin fulles, i que tant se'ls hi en fot si es pot circul.lar o no per la Meridiana de Barcelona

#2 Cristofol, Barcelona, 25/02/2020 - 15:46

A aquesta pàjara se li ha de pagar amb la mateixa moneda i tota aquesta miserable resposta de "el dret a manifestació" que ha donat veuriem si diu el mateix quan al carrer de casa seva a La Garriga li tallessin cada dia el carrer. Ai el dia que es giri la truita, que començi a corre pels carrers perque molt l'empaitaran per cantar-li les quaranta