Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2012. 14:21h.

El Govern signa amb la Corpo una campanya sobre els serveis públics

El PP afirma que si no el paralitza, "ho denunciarà davant la Junta Electoral”

El Govern signa amb la Corpo una campanya sobre els serveis públics

Millo, durant la roda de premsa

El PP ha amenaçat amb demandar CiU si executa un protocol signat al maig perquè els mitjans de comunicació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals facin una campanya institucional per "a la difusió de serveis públics al ciutadà".

El portaveu del PPC ha explicat que “curiosament aquest encàrrec de gestió del Govern es va produir el 25 de maig de 2012, es va quedar en un calaix i finalment es va signar el 26 de setembre -tal com apareix al DOGC-, just un dia després que el president de la Generalitat anunciés que convocaria eleccions”.

“Aquest encàrrec es va amagar”, s’ha queixat Millo. Els populars demanen al Govern que paralitzi el protocol i que no utilitzi els mitjans públics “com a arma de propaganda de l’Executiu”. Millo ha recordat que si s’executa el protocol el PP els denunciaran davant la junta electoral central.

“Al final ens trobarem el senyor Homs presentant el Telenotícies”, ha dit el portaveu, qui considera que “el Govern utilitza els mitjans audiovisuals de Catalunya, que paguem entre tots, per fer propaganda institucional. No volem una televisió del règim”, ha apuntat.

Així mateix, el portaveu del PPC, Enric Millo, ha denunciat que el president de la Corporació, Brauli Duart, no va informar de la signatura d’aquest al Consell d’Administració de la CCMA. Millo ha considerat molt greu aquest fet i li ha reclamat que “assumeixi responsabilitats”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Mariona, Manresa, 05/10/2012 - 19:01

Sr Millo jo tampoc vui que la TV i els diaris de Madrid diguin tantes mentides sobre el meu païs, i he d'aguantar-me. Si tenen a la Sra Alicia que xerra per 10 en els mitjans pùblics, i no sempre diu les coses com sont, sino com ella les vol dir

#4 joan, manresa, 05/10/2012 - 17:31

El Casal,17,25 h.--Aquets Sr.com algun altre trovaría pels hasta en el cul---amb perdó--,qui está en el poder sigui amb intenció o sols per el fet de que estan en primera línea guanyen minuts d'audencia i d'aprofitament..,o no recordem ya els telenoticies del Tripartit,o els de TV1 del Aznar,..

#3 Joan, Joanetes (La Garrotxa), 05/10/2012 - 16:30

Millo, abans de quatre anys faràs veure que tu sempre volies l'estat propi i fins i tot ens diràs que vas entrar al PP per fer-ho possible. Perquè mira que en sou de recargolats. Millo, Millo, aquest país no hi ha qui l'aturi!!!

#2 Berenguer de Sadernes, Catalunya Vella, 05/10/2012 - 16:00

Ah. O sigui, TV3 ha de donar la informació dels nous busos de Barcelona als informatius (com toca) mentre el govern dels millets prepara l'escapçada de dalt a baix, mentre la tele del Conde ho fa en espais publicitaris pagats per la pròpia Generalitat. I surten aquests ara a bordar. País.

#1 Catalana, BARCELONA, 05/10/2012 - 15:08

Ai, senyor... veritablement QUI NO TÉ FEINA EL GAT PENTINA.
Quina manera de perdre el temps, aquests del pepe, en lloc de treballar per a la societat, què és pel que cobren.
ACOMIADATS! i sense atur ni indemnització. i punt.