Publicitat
Política · 31 de Gener de 2012. 11:07h.

El Govern tanca ara l'aixeta a les companyies aèries

Recoder diu que "ara per ara no ens plantegem ajuts" i anuncia un pla per recol·locar els treballadors d’Spanair

El Govern tanca ara l'aixeta a les companyies aèries

Recoder, a l'esquerra, en una reunió del Consell Executiu

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recorder, ha anunciat que des del Govern "ara per ara no ens plantegem ajuts a cap altra companyia" i ha afegit que "la nostra prioritat és trobar formes per recol·locar la gent que no té feina. El conseller Mena presentarà un pla. Volem intervenir perquè trobin una nova feina".
 
En una entrevista a El món a Rac-1, ha defensat la tasca de Ferran Soriano com a president d'Spanair. "Crec que Soriano ha fet una bona feina, i que no ha mentit. Sabia que les coses no anaven bé i no ha cridat a l'espantada", ha dit.  

Sobre l'aeroport del Prat, Recoder ha apuntat que "serà el que nosaltres vulguem que sigui, com Catalunya. Però no tinc cap compromís concret de la ministra. Els enganyaria si els ho digués".
 
D'altra banda, ha explicat que el projecte de macro-casino "és una inversió molt important de diners i no podem dir que no a estudiar la proposta". "Es vol instal·lar a l'Estat. Hi ha un gran suport a Madrid. Des de Catalunya, també", ha afegit.
 
Per últim, després del darrer accident ferroviari del Clot, el conseller ha reconegut que "tenim un problema de saturació en els túnels de Barcelona. No ens ha arribat l'informe de seguretat del ministeri de Foment, que ens ha de garantir que això no ens pot tornar a passar".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Ramiro, El Prat, 31/01/2012 - 20:23

¡¡ No mas falsedades ni cortinas de humo !! Señores de Aena, señor Piqué, señor Antonio Vázquez, ustedes deben de explicar a toda la sociedad su maniobra para hundir Spanair, y que ha hecho perder 140 millones de euros a la administración pública ¡¡ y 4000 puestos de trabajo !!

#6 Josep_Maria, Barcelona, 31/01/2012 - 18:28

A veure si és veritat i retiren les subvencions a Ryanair,.

#4 Kropotkin, Vic, 31/01/2012 - 12:23

Como siempre, el gobierno de los "Mas mejores" toma las medidas a tiempo y con contundencia. Con gente asi dirigiendo Cataluña, es obvio que cualquier problema en Cataluña es debido a Madrit y a los españolazos y a la caverna mediática... Jua, jua, jua,... Sois los mejores...

#3 Almogàver , La Sagrera , 31/01/2012 - 12:02

Sabeu que el susodicho Soriano és Llicenciat en Empresarials i MBA per ESADE, promoció 1990. Així que no té res d'estrany tot el tema d'SPANAIR i de 2000 treballadors a l'atur. Sabeu que va tenir en Mena de professor i ell era un alumne aventatjat?

#2 joan, manresa, 31/01/2012 - 12:01

El Casal obre la seva tertulieta desde Morolandina..--A veure ,no u tenim clar,ajuts..?,subcencions..?, credits..?.Quin guirigall.Mirin lo millor que poden fer,és acabar amb las subvencions .Sa de exiguir un auto-finançament,amb tots els ámbits,es dur,pro no podem fer els mil-homes.Ya vindrán..