Publicitat
Política · 8 de Gener de 2014. 12:22h.

El Govern té 13 projectes de llei en tràmit parlamentari

CiU només ha aconseguit aprovar una llei en un any

El Govern té 13 projectes de llei en tràmit parlamentari

El Consell Executiu, en una foto d'arxiu

El Govern de CiU només ha aconseguit aprovar una llei en tot el 2013 que és la que fa referència a l'impost aplicable a les transaccions patrimonials oneroses de béns immobles. L'Executiu de Mas, d'altra banda, té 13 projectes de llei en tràmit parlamentari.

Entre els projectes de llei pendents hi ha l'aprovació dels Pressupostos de la Generalitat per al 2014 després que el PPC els bloquegés en demanar un dictamen al Consell de Garanties Estatutàries perquè consideren que la partida de 5 milions d'euros destinada a la consulta és il·legal.

També està en tràmit parlamentari el projecte de llei d'acció exterior de Catalunya, el de governs locals, el de l’impost sobre els dipòsits en les entitats de crèdit, el de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, el d'accessibilitat, el del voluntariat, el del Protectorat de les Fundacions i les Associacions declarades d’utilitat pública i el que regula el règim jurídic aplicable a la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els
productes.

El Parlament també està tramitant el projecte de llei de modificació del llibre cinquè del Codi civil de Catalunya, relatiu als drets reals. En la mateixa situació es troba el projecte de llei de modificació dels llibres primer, segon, quart i cinquè del Codi Civil de Catalunya, i de modificació de la Llei 10/2008, de 10 de juliol, del llibre quart del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les successions.

Finalment, els projectes de llei de modificació de la Llei sobre centres recreatius turístics i d’establiments de normes en matèria de tributació, comerç i joc i la Llei del Codi de Consum de Catalunya també s'estan debatent a la cambra catalana.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 luis, barcelona, 08/01/2014 - 16:34

Cada ley nueva que hagan, SEAMOS CONSECUENTES solo será para sacarnos mas dinero con total impunidad

Cada llei nova que facin, SIGUEM CONSEQÜENTS només serà per treure'ns més diners amb total impunitat

#5 BEJOTA, BCN, 08/01/2014 - 16:22

Llorenç Badiella es el director del Servei d´Estadística Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona...dice que ese 11 de septiembre salieron, "siendo generosos" entre 500.000 y 600.000 personas a la calle. Así lo cuenta en La Vanguardia

#4 Pere Pau, Can Fanga, 08/01/2014 - 14:29

Excepte els pressupostos, la resta es podrien descartar tranquil·lament.

#3 Francesc777, Barcelona, 08/01/2014 - 14:18

Tampoc cal fer demagògia amb aixo. Sovint una nova llei comporta mes burocràcia o intervencionisme i requereix diners per fer-la complir. Com la llei de la dependència, que queda molt be fer-la però no hi ha prou diners per poder-la aplicar.

#1 Culeamuerte, Las Corts, 08/01/2014 - 13:25

Vamos a currar un poquitoooooooooooooooooo señoreesssssssssss !!!!! Ese currroooooooo.