Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2017. 14:04h.

El Govern té "un pla" per organitzar el referèndum

Marta Rovira diu que el límit per celebrar-lo és "l'última quinzena del setembre"

El Govern té "un pla" per organitzar el referèndum

Marta Rovira, amb Oriol Junqueras, en una foto d'arxiu

La secretària general d’ERC i portaveu de Junts pel Sí al Parlament, ha assegurat que el Govern ja té a punt el pla d’execució del referèndum i s’ha mostrat convençuda que es farà amb les màximes garanties i que aconseguirà mobilitzar els partidaris del No.

Rovira ha manifestat en una entrevista a Rac-1 que “el Govern de la Generalitat no seria responsable si no s’hagués preparat internament, si no hagués planificat internament un pla per executar el referèndum”.

La dirigent republicana ha dit que “aquest pla és absolutament compatible amb que l’Estat s’assegui a una taula, expressi la seva voluntat política i que aquest referèndum sigui absolutament acordat”. “Si no ho fa el nostre compromís és clar i és posar les urnes”, ha advertit.

Marta Rovira també ha manifestat que “el que no farem serà esperar que l’Estat eternament ens porti a una negociació i que perdem l’espai de capacitat temporal, etc” i ha marcat el límit “al setembre d’aquest any” perquè és el compromís es fer-lo “com a molt tard l’última quinzena del setembre”

Finalment, ha exposat que “com que el referèndum és i serà creïble i que en definitiva donarà un resultat i l’assumirem com a vinculant, nosaltres promourem l’espai perquè existeixi amb garantia” i s’ha mostrat convençuda que el No “sabrà canalitzar els seus nos en contra de la independència de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#29 Escèptic , Bcn, 11/04/2017 - 00:31

Això no ho arregla ni el MacGyber!

#28 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/04/2017 - 13:39

Un plan, dicen. Tienen uno por semana, excepto esta semana que se van a esquiar.

#27 Kropotkin, Vic, 10/04/2017 - 09:12

Aque astutos... Jua, jua, jua,...

#26 Juvenal, Upper Gratallops, 10/04/2017 - 03:38

Es al.lucinant el procés mental que utilitza aquesta gent. Parlen i discurreixen com si el poder els hi fos otorgat i merescut per obra divina. "No esperarem a ningú". Al.lucinant nanos, al.lucinant.

#25 Carlos Gomez, marques de leguineche, 10/04/2017 - 03:38

"Si les gusto El Proceso no se pierdan La Metamorfosis"

Javier Perez Andujar