Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2017. 09:15h.

El Govern tirarà pel dret

Turull diu que passen del “referèndum o referèndum” al “República o República”

El Govern tirarà pel dret

El conseller de la Presidència, Jordi Turull, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha manifestat que “davant dels escenaris que estan passant, la ratificació de ser lleials al poble de Catalunya encara es fa més evident”. “Tal i com ens ho estan plantejant ara la cosa és República o República”, ha remarcat.

Turull ha assegurat que el discurs del Rei Felip VI és “una greu irresponsabilitat” i ha demanat als ciutadans “confiança” perquè “les batalles polítiques no les guanyen les porres”. "Vostè creu que pugui haver un cap d’Estat que vingui a dir ‘a por ellos’?”, ha preguntat. "Ara el que volen és el discurs del pànic, d’espantar físicament a la gent”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 Eric, Barcelona, 04/10/2017 - 21:45

Tu pasaras a la Presó o a la Model

#22 Robertwalser74, Barcelona, 04/10/2017 - 19:52

El Parlament Europeu us commina a deixar de fer l'"indi" i segueixes aplicant allò de que "a cada problema, una solució". L'estupidesa és una tara, no país una virtut a desenvolupar. Ànims.

#21 RufinoS, Barcelona, 04/10/2017 - 14:49

Si los HdP volaran nunca veriamos el sol! y este tipejo es lo más venenoso que puede tenerse en esta tierra. Me gustaria ver si dice lo mismo solo y en la calle a pleno dia... Un cobarde de cuidado que hay que cazarlo como antaño cazaban a los perros con unas redes y los metian en la furgoneta del saneamiento!

#20 Carlos , Barcelona , 04/10/2017 - 14:35

Por favor que este Sr. melifluo, fanatico de la bobada, Que pueda llegar a mandar???? Ahhh socorro help

#19 Juan, Mataro, 04/10/2017 - 14:30

I si catalunya se quiere ir, ..pues se va i en paz....porque quremos hacer una rep. Catalana....con democracia......pero a los fascistas del gobierno no les interesa,..porque les vamos a dejar sin impuestos,.....si tan listos son, ...que aprendan a mantener.españa ellos solos, i que dejen en paz a catalunya.....despues.de tantas.quejas contra cata