Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2019. 22:30h.

El Govern tolera el tall de l'autopista

Cap mesura ni condemna dels fets

El Govern tolera el tall de l'autopista

El Govern de la Generalitat no ha fet cap declaració pública sobre el tall a la Jonquera per part de Tsunami Democràtic que manté aturada la circulació de vehicles entre Espanya i França. Ni el president del Govern, Quim Torra, ni cap dels consellers de l'Executiu s'han posicionat al respecte.

L'aturada, que ha començat a les 09.00 del matí, provoca una gran afectació econòmica per la importància logística de l'indret, en ser el pas principal de mercaderies.

La patronal catalana Foment del Treball ha demanat una declaració "contundent" del president de la Generalitat, Quim Torra, per evitar el bloqueig a infraestructures. En el comunicat, l'organització empresarial "reitera la necessitat d'una declaració pública de la Generalitat de Catalunya per facilitar la fi de les protestes, sense perjudicar per això el legítim dret a les mobilitzacions".

"Més enllà de les consideracions polítiques que legítimament pugui defensar cadascú, Foment entén que és urgent garantir la mobilitat per continuar l'activitat econòmica i empresarial. Per contra, condemnem Catalunya a l'aïllament i el bloqueig econòmic" han afirmat.

La patronal conclou que "és prioritari en aquest moment evitar tant els riscos personals com els perjudicis econòmics per al teixit empresarial català, que ha demostrat el seu compromís en la generació de riquesa i en la creació de llocs de treball a tot el territori".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Truquo, Gotham, 12/11/2019 - 10:00

Desde cuando “tolera” es sinónimo de “promueve” ? La llamada de ayer del Torra a Sánchez demuestra la coordinación entre los agitadores y las instituciones, Sánchez hizo más que bien en no responder a una llamada que hubiese sido presentada como una bajada de pantalones ante la presión amarilla.

#20 angeles, barcelona, 12/11/2019 - 09:58

Lo que van a conseguir con todo esto, en las catalanas todos a votar al PP

#19 Cristofol, Barcelona, 12/11/2019 - 09:23

Ja es van traient la careta...son els mes inutils, ignorants i de baix nivell que ha tingut aquest pais al front de les institucions. Son els veritables hereus i alumnes d'aquells irresponsables del 6 d'octubre del 34 que van ensorrar el pais, i el Torrat es la viva imatge dels malefic Companys que va permetre l'anarquia i el desgavell al carrer.

#18 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 12/11/2019 - 09:07

I lo divertit que s'ho ha d'estar passant l'inclit Artur Mas? Que n'opinarà de tot plegat en Jordi Pujol i Soley? I els seus fills?

#17 EL MON A L'INREVÉS, Barcelona, 12/11/2019 - 08:48

Del que es tracte es de fer MAL ALS ALTRES, nosaltres ANEM SOBRATS

Que es fa MAL A L'ECONOMIA, no passa res, nosatres ANEM SOBRATS

Que algù tindra que PAGAR LA FACTURA, no pasa res, LA PAGAREM TOTS

Es el NOU FULL DE RUTA, que maco es somiar truites, quan ens hem begut j'enteniment