Publicitat
Política · 10 de Juliol de 2018. 13:48h.

El Govern torna a la via autonomista

Artadi parla de “negociació amb l’Estat espanyol”

El Govern ha tornat a la via autonomista després de la reunió entre Pedro Sánchez i Quim Torra aquest dilluns al Palau de la Moncloa. La portaveu, Elsa Artadi, que ha comparegut després de l’habitual reunió del Consell Executiu, ha emprat un marcat llenguatge autonòmic.

Artadi, que ha qualificat la trobada d’”històrica”, ha insistit que s’ha obert una nova etapa en la que es podran fer “reunions ministerials”, “comissions bilaterals”. Les dues administracions han pactat també trobades en el cas de “competències compartides”. “És un avenç poder parlar”, ha reiterat perquè “les relaciones estaven congelades”.

La consellera ha reconegut, tanmateix, que encara “hem de veure el projecte que té el PSOE per a Catalunya” i que l’anunciada reunió a Palau entre Sánchez i Torra no serà fins “a la tardor”. Elsa Artadi també ha parlat d’una “possible negociació amb l’Estat espanyol”, però en cap cas ha parlat d’implementar la República catalana.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 antifaz, Barcelona , 10/07/2018 - 16:39

Veo todas las carreteras, los aeropuertos, los puertos, las estaciones de tren y de metro, las paradas del bus, las vías del trambaix, etc. tomadas por los CDR (Conjuntos de Rabiosos)...

#7 Telamarinera , vng, 10/07/2018 - 16:26

Los acuerdos a los q lleguen han de someterse a referéndum. No tienen mayorias sutanciales para acabar ni en términos intermedios. Y seguir en el vaciado del Estado es dejar “patatas calientes” a nuestros hijos.
Cat es mas que una nacio, mas de una lengua, y no queremos una única escola/cultura.

#6 vicedo, barcelona, 10/07/2018 - 15:39

¿A aquesta bona noia, qui l´ha enredada per fer aquests paperots? Jo crec que està equivocada, que se´n vagi de vacances a la Costa Brava, que li anirà molt millor...

#5 botifler1914, Sinitaca, 10/07/2018 - 15:38

Y el lazo se ha convertido en un capullo amarillo

#4 Atur Mas, hay mucho paro y aunque, te creias Moisés, eras un fracasado, 10/07/2018 - 15:25

Ja fa 6 anys que ho dic: Al 2012 Atur Mas no volia anar a unes eleccions amb retallades i fracas estrepitos del govern dels millors. Només recordar que el Conseller Mena havia de reduir l'atur a la meitat. El pruces per a viure-hi de manera parasitaria i sense governar. No saben el que es!. Vergonya de classe política de Pedralbes!