Política · 21 de Setembre de 2021. 17:53h.

El Govern treballarà per “l’equitat menstrual”

"Educació afectivo-sexual" a les escoles catalanes

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha explicat en roda de premsa que “aquesta legislatura treballarem per l’equitat menstrual, emmarcada en una estratègia nacional de drets sexuals i reproductius”. També ha avançat que s’impulsarà “la tan necessària educació afectivo-sexual en el model educatiu”.

“Per fer front a les situacions de discriminació que tan lamentablement es produeixen als carrers de casa nostra aquest Govern impulsarà la tan necessària llei d’Igualtat de Tracte i no Discriminació”, ha dit.

D’altra banda, ha advertit que “el Govern aprovarà el reglament sancionador antidiscriminatori d’aquesta llei i posarà en marxa l’oficina per la Igualtat de Tracte”.

Finalment, ha anunciat un “pla contra el racisme, l’antigitanisme, la islamofòbia i la xenofòbia, xacres que no poden tenir cabuda a Catalunya. El Govern perseguirà i sancionarà qualsevol tipus de discriminació”.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#44 pedroephedro, islammanresah, 23/09/2021 - 22:48

HEU VIST L´ANUNCI DE TV3 AGENDA 2030 LA CATALUNYA QUE VOLEM? DE VERITAT AQUESTA ÉS LA CATALUNYA QUE VOLEM? TENIU UN PROBLEMA, VAYA NIVELL TENIU ELS DEL SENY! LLASTIMOSAMENT PER A MÍ NO HE HE VIST GENT MÉS DORMIDA I ABORREGADA QUE ELS CATALANS, TENIM EL QUE ENS MEREIXEM!

#43 Manolo, Barcelona, 23/09/2021 - 20:17

Yo me echaré pimienta en las almorranas en aras de la equidad menstrual. Solidaridad ante todo.

#42 Solucions ACME.CAT, Chez Titole, 22/09/2021 - 10:56

ABLENKUNGSMANOEVER: Terme alemany per desviar els problemes . Quan no saps fer l'essencial aaleshores cal disposar d'una mesura de dispersió per evitar tractar els terrenys que no domines o que ets incapaç d'afrontar. Parlant de no discrimninació sexual o racial evites tractar d'economía, per exemple, pero com als parroquians els agrada,,,,,,,,,

#41 Soloesmiopinion, Tabarnia, 22/09/2021 - 10:42

¿Los que tienen aracnofòbia también serán sancionados? Las arañas también tienen su corazoncito y no merecen ser discriminadas por razones de especie.

#40 Pas a pas, Chez Titole, 22/09/2021 - 10:37

Hem escolat quelcom sobre una nova "oficinba", ara ja estnà tot mñes clar, la nova "oficina" requerirà nous func ionaris i algun càrrec. F rancament si aixó no ñes pentionar el canari que ens ho expliquin. A aquest pas acabarèn totalment bojos si és que ja no ho estem atès que encara algun voten aquesta colla de g ripaus idiotes-.