Publicitat
Política · 14 de Juliol de 2021. 12:22h.

El Govern treu els deu milions de les conselleries

Per cobrir les fiances del Tribunal de Comptes

El Govern treu els deu milions de les conselleries

El Govern ha aprovat transferir 10 milions d'euros de fons extraordinaris de diversos departaments per dotar el Fons Complementari de Riscos que va aprovar la setmana passada la Generalitat per cobrir les fiances que demana el Tribunal de Comptes a desenes d’ex càrrecs de l'Executiu.

La Generalitat explica que s'ha aprovat la transferència de 10 milions "que preveu el capítol 2 dels pressupostos, dins del concepte DD10 'Despeses de diversos departaments, fons extraordinaris".

Es tracta d'un fons que té la Generalitat a què poden acudir els diferents departaments en cas que hi hagi despeses no previstes en els pressupostos o per qüestions sobrevingudes, i fonts de la Conselleria d'Economia han apuntat a Europa Press que el Govern utilitza aquests fons de manera freqüent en molts assumptes diferents.

En la roda de premsa posterior a Consell, la portaveu de l'Executiu, Patricia Plaja, va afirmar que "aquests diners surt de les arques de la Generalitat", però no va detallar de quina departaments surten aquests recursos.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#24 Eduardo González Palomar, Manlleu, 16/07/2021 - 17:49

¿De verdad necesitas más razones para unirte a la Resistencia en Cataluña (2 enlaces)?:
http://eduardo-gonzalez-palomar.blogspot.com/2018/08/a-su-aire.html

#23 Diner públic o privat, Barna, 15/07/2021 - 13:25

Aquests milions formàven part de partides económiques amb objectius que res tenen a veure amb la situació personal dels condemnats per fets que no eren demanats per la totalitat dels ciutadans. És tracta senzillament d'una malversació o si es vol d'un robatori als contribuents.

#22 MANUEL, Esplugas de Llobregat Barcelon, 14/07/2021 - 18:40

Como siempre el ciudadano a pagar, y como pagamos poco y recibimos tanto pues venga a pagar lo que los que mas cobran gastan

#21 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 14/07/2021 - 17:16

Hacen lo inaudito,cada día que pasa se superan y pierden más respeto entre la ciudadanía cuerda.Luego se preguntan por qué la justicia les pisa los talones,cuando se están viendo como són,una banda de maleantes y deshonestos sinvergüenzas.

Luego nos extrañamos por que la extrema derecha diga que quemar contenedores no son actos violentos

#20 Divergent, Barcelona, 14/07/2021 - 16:56

És tot tan simple com omplir aquest formulari. Si reben una quantitat important de reclamacions no s'atreviran a continuar amb aquest atac frontal als drets i llibertats dels ciutadans constitucionalistes. Això s'ha de parar perquè és una vergonya i no es pot permetre.

https://www.defensordelpueblo.es/tu-queja/01-description/