Publicitat
Política · 17 de Març de 2009. 14:26h.

El Govern troba "una bona notícia" l'acord d'Andalusia

Serna afirma que "no es bo posar una data termini" malgrat el retard de set mesos

El Govern considera "una bona notícia per als andalusos" que el Govern espanyol i l'andalús hagin arribat a un acord en matèria de finançament -en la data i l'import fixat per l'Estatut- malgrat que el de Catalunya encara està pendent. La titular de Treball, Mar Serna, que ha comparegut en roda de premsa després de la reunió del Consell de Govern ha repetit fil per randa el missatge de les últimes setmanes sobre que "el Govern continua treballant i negociant".

Serna ha insistit també que, en la seva opinió, "no és bo posar una data termini" tot i que ja hi ha un retard de set mesos perquè l'Estatut, una llei orgànica aprovada per les Corts, marcava la data límit del passat 9 d'agost. "Una vegada passada la data del 9 d'agost, una data no ens ha de condicionar", ha reiterat. La consellera encara ha reiterat, abans d'acabar la seva compareixença, que "no s'ha de posar dates"

El Govern, en una reunió
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 kim, barcelona, 17/03/2009 - 16:54

Donç un cendrer en una moto si esta posat amb gracia pot fer goig, pero jo em miro al govern i no fan goig ni de conya. A més es pensen que el poble es tan potul com ells.

#2 Arnau Estanyol, SANT BOI DE LLOBREGAT, 17/03/2009 - 15:52

jajajajajajajaja molt bo lo del cendrer i a mes tens raó. Aquest polítics catalans donen vergonya.

#1 Miqui, LF, 17/03/2009 - 14:41

Aquest govern és més inútil que un cendrer a una moto !!!!! JAJAJAJA....