Publicitat
Política · 16 de Gener de 2010. 13:04h.

El Govern va amagar un informe que descartava el llamp

L'informe afirma que la teoria del llamp resulta "inverosímil"

El Govern va amagar un informe que descartava el llamp

La imatge que va difondre Medi Ambient com a prova del llamp

El Govern va amagar un informe elaborat per l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMet) que descartava un llamp com origen del foc d'Horta de Sant Joan. "Resulta inverosímil que un llamp caigut sis dies abans originés l'incendi", afirma l'informe segons publica El País. Aquest dictamen va ser entregat al jutjat de Gandesa (Terra Alta) a l'agost.

El País assegura que "la Generalitat va mantenir amagat el dictamen, que desmentia la seva versió sobre l'origen del foc". L'encarrec a l'AEMet el va fer el departament de Medi Ambient, però les seves conclusions desmuntaven les tesis del conseller Francesc Baltasar, qui havia afirmat "amb rotunditat", que la caiguda d'un llamp va provocar l'incendi que va matar cinc bombers i va cremar més de 1.000 hectàrees.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 GATA, Olot, 16/01/2010 - 18:20

Tots els polítics no són iguals, però a cada partit (els pseudopartits també) hi ha males persones.
I clar, com que ICV són tant pocs el percentatge és elevat.

#3 joan, canet, 16/01/2010 - 17:16

Però no dimiteix ni déu! És un govern de sangoneres, s´aferren i xuclen de la mamella. Saben que tenen els dies comptats, esgotaran la legislatura per damunt de tot, ja ho ha dit l´amo Zaragoza.

#2 Pere, BCN, 16/01/2010 - 16:19

Però que espereu que passi si tenim uns governants nefastos, però la culpa no és d'ells, la culpa és de la gent que continnua donant suport a un govern espanyolista que es incapaç de fer res de bo.

#1 Josep, Tarragona, 16/01/2010 - 14:32

I per què encarreguen un informe a l'Aemet si tenen un excel·lent Meteocat?! Quina vergonya de Govern!