Publicitat
Política · 14 de Juny de 2022. 18:17h.

El Govern va pagar el bitllet d'avió del viatge d'Alay a Rússia

L'oficina de Puigdemont va abonar el cost un mes després

El Govern va pagar el bitllet d'avió del viatge d'Alay a Rússia

L'oficina de l'ex president de la Generalitat Carles Puigdemont va sufragar un viatge que va fer el responsable d'aquesta, Josep Lluís Alay, a Moscou, el 5 de març de 2019. Presidència, a pregunta del PSC, ha afirmat que "només consta un viatge dut a terme pel responsable de l'oficina amb destinació Moscou en data 5 de març de 2019".

Les despeses d'aquest viatge van ser assumits per l'oficina de l'ex president, "excepte la despesa de l'avió, que inicialment es va carregar al compte corrent del Departament de la Presidència". No obstant això, afegeix que aquesta despesa "va ser retornada des del compte corrent de l'oficina de l'expresident el 17 d'abril de 2019", un mes després del viatge.

Presidència també assenyala que "no consten altres despeses relacionades amb altres viatges a Rússia ni relacionades amb una reunió el 17 d'octubre de 2019 a Barcelona". Per tant, si va haver-hi més viatges, "no es van assumir mitjançant els crèdits de l'oficina de l'expresident ni del Departament", conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Alien, Saturn, 15/06/2022 - 09:46

Ara, que aprofito l'avinentesa un cop més per saludar l'empresariat i la "societat civil" que ara gaudirà alegrement d'abonaments conjunts al Lliceu i al Real com si aquí no hagués passat res. Que Déu els perdoni per tot el mal moral que han fet a la gent com jo.

#10 Alien, Saturn, 15/06/2022 - 09:44

Està tot ja bastant clar, no? I fins i tot comença a tenir sentit aquella foto del Mas en plan desde Rusia con Amor, que mai no havia entès jo. Però ara que ja sé que són tan pagats de sí mateixos que mai fan res sense doble intenció, doncs ves a saber què voldria dir aquella foto, que igual era casual però ha resultat finalment premonitòri

#9 Arnat, Barcelona, 15/06/2022 - 09:04

Aquest bitllet d'avio es un fet microscopic comparat amb la colossal corrupció que han aplicat aquesta banda de farsants, alumnes aplicats del mestratge pujolista. Segueixen el mateix catecisme de l'Ubú-President que aplicava el "contents i enganyats". Els pobres inocents que voten aquests parasits han d'obrir els ulls i expulsar-los.

#8 Lolo , Barcelona, 15/06/2022 - 01:42

Tirando del hilo va saliendo la verdad. Y lo mejor está por aun por llegar...
Puigdemont consideró dar un golpe de estado controlando los Mossos y esperando recibir ayuda y soporte militar ruso más tarde para consolidar la resistencia al Estado. Por supuesto, asumiendo muertos en Catalunya, que desde luego no iban a ser familiares suyos.

#8.1 pepe, andorra, 15/06/2022 - 11:06

no te creas nada, es dejar un rastro de pruebas falsas, es una operacion negra de manual y cuyos origenes de guion se encuentran entre los mejor pagados del complejo militar industrial de USA y q Soros representa como nadie. Cuando toque ir a por China, ya veras lo mismo.

#7 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 14/06/2022 - 22:13

Malversació de cabals públics.