Publicitat
Política · 10 de Març de 2015. 19:46h.

El Govern 'ven' mesures sobre habitatge a dos mesos de les municipals

La CUP recorda que "estem en any electoral"

El Govern 'ven' mesures sobre habitatge a dos mesos de les municipals

Imatge de la reunió de l'Executiu

El Govern ha aprovat aquest dimarts reforçar la protecció de les famílies en risc de vulnerabilitat residencial a través de l’aprovació properament d’un Decret llei de mesures extraordinàries i urgents en matèria d’habitatge, que entrarà en vigor de forma immediata.

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha aplaudit aquest iniciativa però ha recordat que “estem en any electoral” i ha assegurat que “seria especialment greu que es jugués amb els drets socials de les famílies per fer electoralisme”.

“Respecte a l’anunci fet pel Consell de Govern sobre una sèrie de mesures relatives a l’habitatge i als desnonaments, nosaltres les valorem d’entrada positivament donat el desert de mesures d’aquest tipus”, ha dit en roda de premsa al Parlament.

Tot i això, ha manifestat que “hi ha una gran desproporció entre les iniciatives del Govern i la gravetat i la fondaria estructural del problema de l’habitatge. Però no per això deixarem de valorar positivament que es facin petits passos”.

“Però no entenem perquè es decideixen ara aquestes mesures i no abans. A no ser, i no voldríem sospitar, que estiguem en any electoral i vinguin eleccions municipals en dos mesos i eleccions autonòmiques en cinc mesos. Això ens sembla especialment greu, que es jugui amb els drets socials bàsics de la gent per fer electoralisme”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 M.Teresa, Lleida, 13/03/2015 - 08:44

No hi ha dines, per la gen grand, pero per pagar entre 3000 euros i 6000 a les dones maltratadas, sembla que si que i son, jo crec que es el maltractador qui te que pagar, no els contribuients que estem fins el gorro de pagar.

#7 Carlos Gomez, Bcn, 11/03/2015 - 18:47

NI hi ha un duro, li deuen diners fins i tot a les mosques del vinagre i ara volen posarse a comprar pisos.
Els farmecutics deuen estar mes contents que unes pasques, i preguntant si ells poden contibuir en alguna cosa mes.
Boadella es va quedar curt.

#6 Manel, D'aquí, 11/03/2015 - 15:53

Arribo a la conclusió que aquests de la CUP, si algun dia arriben a governar, estaran l'últim any de la legislatura sense fer ni brot. Estan caient en les mateixes crítiques demagògiques de la resta de grups de l'oposició. A mi em sembla que s'ha de governar fins a l'últim minut de legislatura.

#5 Carlos Gomez, Bcn, 11/03/2015 - 12:25

Com que amb el gelats ni hi havia prou, ara volen regalar pisos.
Al setembre cap a casa.

#4 Carlos Gomez, Bcn, 10/03/2015 - 23:47

Boadella es va quedar curt.