Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2015. 14:29h.

El Govern veu "desproporcionat" l'escorcoll a Jordi Pujol

Munté afirma que la presumpció d’innocència és "un principi sagrat"

El Govern veu "desproporcionat" l'escorcoll a Jordi Pujol

Agents de la Policia Nacional, al domicili de Jordi Pujol

La portaveu del Govern, Neus Munté, ha afirmat avui que “continua l’espectacle i la desproporció” en al·lusió a l’escorcoll del domicili particular de l’expresident Pujol i de quatre dels seus fills.

“Sorprèn i indigna -ha afegit- que una investigació sota secret sumarial siguin conegudes prèviament per part d’alguns mitjans de comunicació”.

Munté també ha considerat que “no hi ha casualitat sinó una coincidència molt concreta amb dades molt sensibles i significatives” en al·lusió a la constitució d’ahir del Parlament.

Per això ha demanat “el màxim rigor i celeritat” alhora que ha remarcat que “el respecte a la presumpció d’innocència és un principi sagrat”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pepón, Bcn (España), 27/10/2015 - 17:45

Realmente si tuviera que ser proporcional a la cantidad de delitos cometidos tendría que haber ido la sexta flota a fer lescorcoll.

#8 Pepet, Sabadell, 27/10/2015 - 17:45

També deu ser un principi sagrat complir les lleis i això sembla que no ho heu entès pas vosaltres. Es bo que les autoritats i jutges facin complir les lleis i actuïn amb tots els mitjans a la seva disposició; el poble ho agraeix.

#7 arm, figueres, 27/10/2015 - 17:16

Munte I Forcadell, son de les persones meyns preparadas que hi ha, i mireu a on han arrivat, la clase política de Catalunya fa riure, i nomes faltara quan haguin d anar a negociar a Europa

#6 Carlos Gomez, Bcn, 27/10/2015 - 16:25

Cada dia que pasa esta mes clar el perque el virrei no vol fotre el camp.

#5 Ccc, Bcn, 27/10/2015 - 15:51

Titalment desproporcionat, el Pujols haurieno de ser así preso.