Publicitat
Política · 12 de Juliol de 2011. 15:10h.

El Govern veu "interessant" la insubmissió fiscal

Homs reitera que l'aposta de l'executiu és el concert econòmic

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat aquest dimarts que la proposta d'insubmissió fiscal que ha llançat Òmnium Cultural en el seu 50è aniversari és "una reflexió i aportació interessant"."Ens assembla molt bé que hi hagin propostes de la societat civil", ha afegit.

Tot i això, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu, Homs ha descartat secundar aquesta proposta, ja que l'aposta pel Govern passa per aconseguir el concert econòmic en la present legislatura catalana. "El Govern només té un pla", ha reiterat.

Les paraules d'Homs arriben hores després que el secretari general de CDC, Oriol Pujol, s'hagi mostrat partidari d'un eventual 'tancament de caixes' si finalment no prospera el concert econòmic.

El portaveu del Govern, Francesc Homs
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Frank, Berga, 13/07/2011 - 00:30

donde hay que apuntarse para que con mis impuestos no se den subenciones a grupos como estos de omnium cultural que solo vale para que cuatro nacionalista vivan a cuerpo de rey.

#2 jajajaaja, barcelona, 12/07/2011 - 18:34

el gobierno ve interesente no cumplir con las leyes ...que bien

#1 Eduardo González Palomar , Manlleu, 12/07/2011 - 17:22

-Como si tal cosa-
¿Qué utilidad pública, para la mayoría de catalanes, puede apreciarse en una asociación como Òmnium Cultural que ha mermado de manera significativa las arcas públicas en Catalunya a través de innumerables e incesantes subvenciones millonarias!