Publicitat
Política · 4 de Juny de 2020. 19:42h.

El Govern vol 'papers per a tothom'

Pere Aragonès diu que és “una qüestió de justícia”

El Govern vol 'papers per a tothom'

Una persona amb nicab a Barcelona, en una imatge d'arxiu

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha demanat que es regularitzi la situació dels immigrants en situació il·legal perquè és “una qüestió de justícia”. “És imprescindible la regularització administrativa de tots els catalans i catalanes, conciutadans nostres, que no tenen papers”, ha assegurat aquest dijous durant el debat d'una interpel·lació d'ERC sobre discriminació.

Aragonès ha afegit que la regularització és “una qüestió de dret”, per la qual cosa la Generalitat demanarà al Govern espanyol “canvis” en la llei d'estrangeria per “flexibilitzar els criteris d'arrelament social que permetin regularitzar més de 150.000 conciutadans i conciutadanes”.

“Nosaltres que volem construir un país lliure, volem que tots els ciutadans siguin lliures, i perquè siguin lliures han d'estar regularitzats administrativament”, ha conclòs el vicepresident de l'Executiu català en resposta a la diputada republicana, Najat Driouech, qui ha defensat “la regularització per a totes les persones”.

La diputada d'ERC també ha reclamat la derogació de la Llei d’Estrangeria per considerar-la “caduca, xenòfoba, discriminatòria i que acaba esdevenint una presó burocràtica per a centenars i milers de persones”.

60610-aragones.jpg

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#31 josep miquel, calella, 09/06/2020 - 12:10

Altre si, fà anys que un touroperador alemany va dir als hotelers de Calella :" Si volem veure moros ja anem a Tunis ". Resultat que la Calella dels alemanys amb bastants magrebis pels carrers ha anat perdent turistes alemanys. Ara tenim que refiar-nos dels del pais i ja veurem aquest any....

#30 josep miquel, calella, 09/06/2020 - 12:06

Aragonés tindria que recordar l´experiencia de la seva industria familiar que abans de tancar definitivament la vàren traslladar al Marroc i els técnics que hi anaren tornaven fastiguexats i preocupats per la ineficàcia i el mal ambient. Aquesta gent es la que vol, per fer que´?.

#29 Oriol, BCN, 07/06/2020 - 22:18

Acusar els enemics polítics de "nazis" és lamentable (en la majoria de casos), però freqüent. Però Catalunya deu ser l'únic lloc on un mateix bàndol polític (l'extremisme unionista) acusa un altre (l'independentisme) de ser uns nazis racistes de merda miserables progres antirracistes quissoflautes.

#28 Juan Jose García, Cunit, 07/06/2020 - 15:04

..La nueva pinza será con los Ayuntamientos islamistas en lugar de la CUP?

#27 Anem a pams, Marroc del Nord, 07/06/2020 - 13:25

L'objectiu de l'independentísme dels segle XXI no és l'independència, és l'islamització de Catalunya, els actuals líders (?) de l'independentisme han determinat que una magrebització del país els pot donar una continuitat als càrrecs per un temps que ells creuen llarg pero que en realitat serà molt més breu d'el que pensen.

#27.1 Oriol, BCN, 07/06/2020 - 22:18

Et recomano que et canviïs de narcosala, el que et donen no és bo.