Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2013. 14:17h.

El Govern vol recusar el president del TC

Homs qüestiona que "es pronunciï sobre lleis que ha aprovat el PP"

El Govern vol recusar el president del TC

Pérez de los Cobos

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha anunciat en roda de premsa que l'Executiu català ha encarregat un "informe al gabinet jurídic de la Generalitat" per tal de veure si és possible la recusació del president del Tribunal Constitucional, Francisco Pérez de los Cobos, després de saber-se que havia estat militant del PP i els seus atacs al nacionalisme català.

Homs ha explicat que "és raonable pensar que aquí hi ha un conflicte d'interessos" i ha assenyalat que "el que qüestionem és que sent militant del PP es pronunciï sobre lleis que ha aprovat propi govern del PP",  a més de recordar que "ell no va a donar conèixer aquesta informació, l'hem sabut després".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 joan, manresa, 23/07/2013 - 17:36

El Casal,17,30 h.---¿ Qué sí es posible...???Miri Sr.Homs,u pot fer amb la boca petita,quasi un xiuxiuej...,i amb el dit al forat del cul.---i perdonins l'expressió---...,sempre igual,mirar de no ofendre...,mentres ens foten osties per tot arreu.PROU YA...,siguem valents d'una vegada.MARCHEM YAAA

#3 Independència i regeneració, democràtica, 23/07/2013 - 15:31

Amb la independència, què passa amb la corrupció?

http://www.youtube.com/watch?v=KMZYrM2amGY

De nosaltres depèn crear una societat millor en un estat modern, democràtic, eficient i exemplar un veritable estat del benestar.

#2 una meuca ecscañola, compatriota d'ells, 23/07/2013 - 15:20

i el conflicte d'interessos que hi ha entre el M.H. Espanol del Ano durant 23 Anos, president de la Genialitat i propietari (encara ara) dels comptes de Banca Catalana a 13 paradisos fiscals, ell i els seus Set magnífics fills?.

#1 Trinity, Rellinars, 23/07/2013 - 15:13

ai no, que el deixin, la seva presidència desacredita definitivament el TC i així ens podem passar les seves sentències per l'APM