Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2011. 21:50h.

El 'hit parade' d'Alejandro

L'alcaldable del PP per Tarragona s'inspira en una cançó de Lady Gaga

El 'hit parade' d'Alejandro

El candidat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, en una foto de campanya

L'alcaldable del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, ha fet servir una cançó de Lady Gaga, que es titula Alejandro, per confeccionar un vídeo de campanya. La peça, cantada en castellà, diu, entre altres coses, "vota PP, confía en Alejandro, un nuevo alcalde que se preocupa por ti". La promoció intercala imatges del candidat i lemes com "Tarragona merece las mejores ideas (vengan de donde vengan).

"Alejandro se mueve, Alejandro se moja, Alejandro trabaja para usted", són altres missatges d'aquest vídeo promocional del PP de cara a les eleccions municipals del 28 de maig, que finalitza amb la frase "en Tarragona lo podemos conseguir".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Pinilla Meravella, Tarragona, 24/02/2011 - 18:12

Suposo que el pressupost que tenia aquest senyor era bastant baix...perque la veritat és que és bastant bastant cutre tant la cançó com el video.

#5 Pepe, Valencia, 24/02/2011 - 11:28

¡GENIAL!!

#4 Ferran, Les Piles, 24/02/2011 - 10:00

Els mitjans de comunicació espanyols fidelitzen el vot espanyolista de progrés i futur , mentre els altres senblen el passat per ells. La precampanya de nadal anava per aquí, ''por el progreso y un Ayuntamiento de tal ciudad mejor ... el PP desea a todos una feliz Navidad.

#3 Carles tgn, Tarragona, 23/02/2011 - 23:26

Ja era hora que algú fes alguna cosa innovador i simpàtica. La cançó està molt bé, l'he sentit dos cops i ja la tinc al cap i el noi aquest, no el conec personalment, però em cau bé i sembla que suposa aire fresc en política. felicitats

#2 Ferran, Les Piles, 23/02/2011 - 23:20

Per què no heu sentit el missatge de precampanya de Nadal a'algunes televisions d'àmbit local a Nadal felicitant els nadals.

Por una ciudad mejor ... el PP os felicita la navidades ...