Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2019. 17:26h.

El ‘ho tornarem a fer’ és demanar “diàleg”

El Govern vol “parlar de tot”

El Govern ha aclarit que el ‘ho tornarem a fer’ que diu el president de la Generalitat significa demanar “diàleg” a l’Executiu espanyol. “El senyor Torra quan parla de ‘ho tornarem a fer’ es refereix que seguirem demanant diàleg”, ha assegurat la portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa posterior al Consell Executiu.

També ha explicat que “‘ho tornarem a fer’ vol dir que hem de tornar a denunciar aquesta mancança de drets polítics, de drets humans”. “És la voluntat de poder tornar a posar la política sobre la taula i desviar-la de la judicialització”, ha conclòs.

Budó, d'altra banda, ha assegurat que no es tracta d'un desafiament, sinó de dialogar “sense exclusions, és a dir, que es pugui parlar de tot, també del dret a decidir”.”Quan ens puguem seure a dialogar ja es veurà que no es tracta de cap desafiament”, ha afirmat la portaveu de l'Executiu català.

Meritxell Budó (foto: Govern)
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Vlac, Barcelona, 25/07/2019 - 19:11

U tornarem a fer , significa que les ha gustado el 155 y su rima escatológica : Por el c* te la hinco...

#10 Yo, Tres Cantos, 24/07/2019 - 11:44

Esta señora da tal espectáculo que hasta merece la pena verla, los periodistas deberían aprovechar más el filón que tienen con ella

#9 Finsescoions, Blanes, 24/07/2019 - 10:41

Budo, et proposo un exercici mental que et pot ser útil
Digues en veu alta Dui 50 vegades
Després en veu alta Diàleg 50 vegades
Després et poses davant d'un mirall i proves de dir
Dialeg és Dui , i ho vas repetint fins que vegis que et caigui la cara de vergonya, O que arribis a la conclusió que no en tens (de vergonya)

#8 Montserrat, Barcelona, 24/07/2019 - 10:12

Aquesta pàjara es d'una ignorància colosssal i practica un ridicul permanent, lo seu era ser venedora de mobles a La Garriga i tot i així feina rai... tractar de rucs a la gent te el seu limit, i ja poca gent es creu aquests bandarres que han enganyat a tothom i ara s'han tret la careta. Tornaran a mentir, a fugir i a dir que no van fer mai res

#7 FERRANOT, BARCELONA, 24/07/2019 - 09:45

No tengo palabras para definir el nivel de mendacidad de esta señora. Es que hay que ser muy corto para creerle una sola palabra de las que dice.