Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2020. 22:35h.

El Homrani s'exculpa

Cessa tothom llevat d'ell mateix

El Homrani s'exculpa

El conseller Chakir El Homrani ha decidit renovar la cúpula del departament després de la polèmica amb les ajudes als autònoms. El fins ara secretari general de la conselleria, Josep Ginesta, serà substituït per Oriol Amorós.

En l'àmbit laboral, serà Enric Vinaixa qui assumirà les tasques, i les sumarà a les que ja tenia ara de director general de Relacions Laborals. També serà rellevat Francesc Iglesies com a secretari d'Afers Socials.

Segons la nota enviada per la conselleria, l'objectiu dels canvis és “reforçar amb noves perspectives les dues àrees clau del departament per afrontar la crisi social i laboral de la ciutadania”.

A més de les ajudes als autònoms, la figura d’El Homrani també ha estat qüestionada pel seu paper en la gestió de les residències durant la primera onada del covid-19 i el teletreball, quan va amenaçar amb sancions a les empreses que no ho posessin en pràctica.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Qu'en sou de dolents!, Catalunyeeee, 18/11/2020 - 10:30

Què passa? que potser voleu que el MH conseller torni al negoci de les catifes al mercadillo?. Au vinga!

#12 Guillermo, Bcn, 17/11/2020 - 18:42

Segur que els han recolocat. Allá Hi havia peixos grossos d'esquerra

#11 Aclaración, Barcelona , 17/11/2020 - 14:42

Es un claro ejemplo de lo que será cuando la Generalitat pase a estar gobernada por musulmanes y Cataluña sea un califato. Y falta muy poquito...

#10 David, FOLGUEROLES, 17/11/2020 - 12:45

darle un nombramiento de algo a un moro solo se les ha ocurrido a Francia, y asi les va.

#9 joan, manresa, 17/11/2020 - 12:27

La colla del "Collmin",obre la seva paradeta...---(esperem aviat tornar al Casal..)....Cull....ons...!!! Quin puta aquest...,la culpa sempre son dels subordinats.....,pro ailas ,poca broma amb els successors...,son dignes del seu cap.CAT va cap a una destrucció total...,ni anant a Lourdes esperant un miracle ,ens en sortirem...¡¡Que els voti sa....