Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2011. 14:05h.

El jutge cita Mas a declarar contra els indignats

També crida a deu diputats pel setge al Parlament

El jutge cita Mas a declarar contra els indignats

Mas, el dia dels incidents

El jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco ha citat a declarar com a perjudicats al president de la Generalitat, Artur Mas, i 10 diputats per l'assetjament que van patir el passat 15 de juny al entrar al Parlament quan un grup de indignats protestava a l'entrada de la Cambra catalana.

Així ho ha acordat el titular del Jutjat Central d'Instrucció número 6 d'aquest tribunal en un acte notificat avui en què cita als dotze diputats per als propers dies 13, 14 i 15 de desembre i dóna la possibilitat a Mas perquè acudeixi a declarar a la seu de l'Audiència Nacional o se li prengui declaració al seu domicili o despatx.

A més, Velasco rebutja la sol·licitud de les defenses dels 17 imputats per la seva suposada implicació en els actes d'assetjament a diputats del Parlament català perquè siguin els jutjats catalans els que investiguin aquests fets.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, barcelona, 25/10/2011 - 14:21

Las noticias se publican en su totalidad y vosotros no explicáis que se trata de una querella interpuesta por el sindicato Manos Limpias, los que los medios dicen que son ultraderecha y, en este caso han defendido a parlamentarios catalanes. ¿Eso hace la ultraderecha?

#1.1 pepe, andorra, 25/10/2011 - 17:46

Anda q si le tuviera q hacer caso a todas las memeces y adjetivos q ponen los medios... Si hasta le han llamado ultraderechista a Boadella, Y si IVA viviese seguro q tambien. Los de manos limpias en este caso pq no estan en la orbita gubernamental y los medios cargan las tintas en eso. Es fácil.