Publicitat
Política · 21 de Maig de 2015. 15:08h.

El jutge deixa en evidència als Mossos

L’Audiència Nacional descarta reobrir diligències per la presumpta xivatada als gihadistes

El jutge deixa en evidència als Mossos

Espadaler, durant la roda de premsa del passat 14 de maig

El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha descartat reobrir el cas per la presumpta xivatada  de dos membres del Cuerpo Nacional de Policia a suposats gihadistes denunciada pels Mossos d’Esquadra. El jutge ja va arxivar unes primeres diligències, i ha adoptat aquesta decisió, a petició de Fiscalia, després de rebre més informació dels Mossos.

La resolució judicial dóna la raó aparentment al ministre de l’Interior, Jorge Fernández, i deixa en evidència no només a la policia autonòmica de la Generalitat i al conseller d’Interior, Ramon Espadaler, que en una roda de premsa el passat 14 de maig va afirmar que els agents del CNP van “posar en risc” l’operació Caront, portada a terme pels Mossos d’Esquadra, en què es va detenir diversos presumptes gihadistes que volien atemptar a Catalunya.

“És un fet molt greu”, va comentar després de reiterar que “es va posar en risc la operació dels Mossos”. “L’operació estava en secret de sumari i per això vem informar a qui havíem d’informar que és l’Audiència Nacional”, va explicar. El cap del Departament d’Interior va insistir en que “això no és una brega entre Mossos i la Policia Nacional, és una actuació delictiva d'alguns dels seus membres que avisen a la cèl·lula gihadista”.

També el president de la Generalitat, Artur Mas, es va referir a la qüestió ahir i va afirmar que en qualsevol altre Estat "això provocaria una successió en cadena de dimissions". "Us imagineu que un mosso hagués posat en risc la vida d'un agent de la Policia Nacional i una operació antiterrorista com aquesta?", va preguntar.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#49 putoFernandez, bcn, 23/05/2015 - 05:59

T-O-N-G-O, manipuladors.

#48 Joan, Barcelona, 22/05/2015 - 13:43

Queda clar que Españistan és un país de lladres, corruptes, fanàtics i criminals encara per civilitzar, un pais de fanàtics nostàlgics del franquisme on la justícia és menys transparent i democràtica que al Congo, vergonya aliena estar colonitzats per un poble tan subdesenvolupat i tercermundista..

#48.4 Joan, el catalibà!!!!, Vic, 22/05/2015 - 14:08

Joan, fes-nos un favor a tots els catalans i enrolat a l'Estat Islàmic... pel que fa, són tant fanàtics com tu.... jajajajajajajajajajajajajajaja

#47 Oscar, Reus, 22/05/2015 - 09:46

RIus esta clar de qui cobres, ets penos

El jutge ha dit que la xivatada va existir pero que no va posar en perill al mosso infiltrat.

#46 El azote de los necios, Barcelona, España, 22/05/2015 - 09:02

¿Se imaginan un aprendiz denunciando a su maestro ?

#45 Barcelona, Barcelona, 22/05/2015 - 09:01

I no dimiteix ningún?

#45.1 Almogaver, La Figuera, 22/05/2015 - 10:34

Ningun? Noi, apren a escriure la nostra llengua abans de llençar-te a redactar d'aquesta manera.