Publicitat
Política · 17 de Maig de 2017. 18:18h.

El jutge del Vendrell demana per segon cop investigar Germà Gordó

El TSJC ja va desestimar obrir diligències contra l'exconseller de Justícia

El jutge del Vendrell demana per segon cop investigar Germà Gordó

Germà Gordó, al seu escó del Parlament

El jutge del Vendrell, Josep Bosch Mitjavila, que instrueix el cas del 3% de presumpte finançament irregular de CDC, ha enviat una exposició raonada a la Sala Civil i Penal del TSJC per demanar-li que torni a investigar l'exconseller de Justícia i actual diputat del PDECAT, Germà Gordó, per la trama del 3%.

Aquesta serà la segona vegada que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya haurà de decidir si investiga Gordó, després que el magistrat del Vendrell ho demanés fa uns mesos enrere i el TSJC desestimés obrir diligències contra l'exconseller al considerar que no hi havia prou arguments.

Per la seva banda, la fiscalia anticorrupció va situar Gordó com l'“aconseguidor” o “recaptador” en la presumpta trama de finançament irregular de Convergència. Els fiscals Fernando Bermej i José Grinda no trobaven “explicació legal i coherent que justifiqui la quantitat de gestions, dinars, interlocucions i reunions” que l'exconseller va mantenir amb empresaris.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 jose manuel ruiz zarza, cunit, 24/07/2017 - 13:21

en el juzgado del vendrell los jueces les tienen miedo a las grandes compañías y gente poderosa. yo llevo 13 años con un juicio y 5 con sentencia firme para una indemnización y tiene que el juzgado mandar un perito y no lo quieren pagar las aseguradoras y el juzgado me a dicho que si no quieren pagar al perito judicial que no pueden hacer nada

#4 Escèptic, Bcn, 17/05/2017 - 21:24

Doncs, potser que el vagin investigant ja, no?

#3 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 17/05/2017 - 20:49

Quina insistencia la d´aquest jutge en empaperar als nostres llatrocinadors oi ?

I a sobre es botifler.

#2 Xavicu, Barcelona, 17/05/2017 - 19:18LA SRA GORDÓ ÉS JUTGESSA I GOS NO MOSSEGA GOS. JA SE SAP.