Publicitat
Política · 18 de Maig de 2017. 17:58h.

El jutge exculpa Pere Navarro del cas Mercuri

També el segon tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni

El jutge exculpa Pere Navarro del cas Mercuri

Pere Navarro, en una imatge d'arxiu

El jutge que investiga el 'cas Mercuri' ha arxivat la peça en la qual va imputar a l'exprimer secretari del PSC Pere Navarro i al segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni. La titular del jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell, Beatriz Faura, considera que no hi ha indicis que cometessin tràfic d'influències.

La investigació girava al voltant de les gestions que va fer l'exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, amb els membres del Consell Audiovisual de Catalunya per aconseguir la concessió d'un nou canal de televisió a l'empresari Nicola Pedrazzoli. En concret, s’ha analitzat si Pere Navarro i Jaume Collboni van pressionar a membres del CAC perquè atorguessin la llicència a l’expropietari de Canal Català.

Navarro ja va defensar la seva innocència després de donar-se a conèixer la seva imputació a través d'un comunicat. En l'escrit, l'exprimer secretari dels socialistes catalans assegurava que sempre ha actuat "dins de la legalitat" i demanava que el procés judicial es dugués a terme amb la màxima celeritat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Escèptic, Bcn, 20/05/2017 - 00:46

Fins i tot quan ha de ser notícia no ho és .Mofes a part, si al final queda exculpat, doncs moltes felicitats. Lo bo és que es tant gris que la majoria no sabia que estigués inculpat

#1 Raimon Obiols 2, Nicaragua, 18/05/2017 - 18:14

Quin personatge més trist aquest Navarro. No se a qui em recorda...