Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2019. 17:00h.

El jutge investiga el número dos d'Interior pel seu paper a l'1-0

Demana una carta firmada per Brauli Duart quan era president de la CCMA

El jutge investiga el número dos d'Interior pel seu paper a l'1-0

Brauli Duart, en una imatge d'arxiu, quan era president de la CCMA

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya investiga l’actual secretari general d’Interior, Brauli Duart, pel paper que va desenvolupar en l’1-O quan era president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El tribunal ha demanat a la CCMA que entregui còpia d’una carta que Brauli Duart, llavors administrador únic de l’ens, va signar i enviar el 19 de febrer de 2018 a la directora dels Serveis Generals del Departament de Presidència. La petició s’emmarca en la causa contra l’exsecretari general d’Economia i diputat d’ERC, Josep Maria Jove.

El TJSC també cita a declarar com a testimonis diversos membres de la Guàrdia Civil, entre ells un capità, un sergent i un caporal. La magistrada a més crida en la seva interlocutòria al director de Projectes de la UTE IBM INSA.

D’altra banda, la interlocutòria insta el Departament de Vicepresidència i Economia perquè el seu secretari general certifiqui el conveni amb el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i identifiqui els seus responsables. També sol·licita la mateixa informació al CTTI.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat