Política · 21 de Gener de 2011. 10:50h.

El jutge obre una investigació paral·lela sobre pagaments a CDC

Ara que el gabinet jurídic de la Generalitat vol desactivar el cas

El jutge obre una investigació paral·lela sobre pagaments a CDC

Daniel Osácar

El jutge del cas Millet, Juli Solaz, ha obert una investigació a part sobre els suposats pagaments de comissions a CDC a través del Palau de la Música. Tot i això, de moment no ha acordat cap de les imputacions que li demanava la Fiscalia.

Solaz ha acceptat la petició de la Fiscalia i el Consorci del Palau i ha obert una peça separada sobre els suposats pagaments a CDC, perquè s'investiguin separadament al saqueig de la institució cultural.

Aquesta investigació, que ara es desgaja del cas de l'espoli perpetrat per Fèlix Millet i Jordi Montull, part d'un informe de l'Agència Tributària que constatar que CDC va cobrar, a través del Palau, suposades comissions de la constructora Ferrovial a canvi de l'adjudicació de obra pública en els governs de Jordi Pujol.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 JoanMarti, Abrera, 21/01/2011 - 20:27

Joan, els xorisos sempre seran xorisos, aqui no hi ha voltors, hi ha xorixos i amb ells a la preso.

#5 Kropotkin, Vic, 21/01/2011 - 14:19

No se porqué, pero me temo que concluirá que no hay indicios de delito. Jua, jua, jua,...

#4 Pep, Alt Empordà, 21/01/2011 - 13:39

Joan, quan s.ha robat, s.ha robat, deixe.t de voltors!! la política és competició perquè tothom vol governar aplicant els seus programes polítics i ideologics i heu sigut tan voltors els de CiU quan heu estat a la oposició com ho son ara els altres. Però CiU ha robat i això no te perdó de deu.

#3 joan, manresa, 21/01/2011 - 11:21

tinua.) dir..,la barreja de llets sempre surt agre,i mes si son de diferentes vaques...Sr.Mas,u tindrá dificil,els voltors estan drets sobre els turons i penya-segats,qualsavol relliscada els tindrá a sobre..,vagui sempre un pas per endevant d'ells,mai igual i pitjor enrera.allavors esv mort..

#2 joan, manresa, 21/01/2011 - 11:12

El Casal obre la seba finestreta desde Morolandina, ( Abans Manresa,demá Al-Manresam)..La justicia está per axó,fa be.Altre cosa son las noticias,rumors ,acusacions etc.etc,sense haber dictac judici....Srs. de CDC,Sr.Mas,va fer be els nomenaments del govern,pro ya sentía dir als meus avis,(con.