Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2017. 21:09h.

El jutge pressiona Junqueras perquè deixi la política

El magistrat creu que “el risc de reiteració delictiva va expressament unit a les responsabilitats públiques a les quals aspiren”

El jutge pressiona Junqueras perquè deixi la política

Oriol Junqueras, en una imatge d'arxiu

El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena ha rebutjat deixar en llibertat l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras; l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn; i els presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart perquè “el risc de reiteració delictiva reflecteix la probabilitat que puguin reproduir-se actes amb greus immediates i irreparables conseqüències per a la comunitat”.

La resolució del magistrat argumenta que “el risc de reiteració delictiva va expressament unit a les responsabilitats públiques a les quals aspiren”. Llarena considera que “el perill no desapareix amb la formal afirmació que abandonen la seva estratègia d’actuació i amb la determinació judicial de reavaluar la seva situació personal si les seves afirmacions resulten mentideres”.

El jutge assevera que “exigeix constatar que la possibilitat de nous atacs hagi efectivament desaparegut, o que progressivament es vagi confirmant que el canvi de voluntat es verdader i real”. “Només llavors es justificarà rebaixar la intensitat de la mesura cautelar adoptada contra aquests inculpats”, conclou.

9 Comentaris

Publicitat
#10 Rodejet, Barcelona, 06/12/2017 - 12:02

Fet que demostra clarament que són presos polítics. La farsa de la democràcia a Espanya és tan gran que no cal gaire esforç per desmuntar tot l'envelat de la suposada democràcia.

#9 Ramon, Terrassa, 06/12/2017 - 08:35

Oriol tenía que estar en la escolanía de Montserrat.
Está llamado para eso. Cualquier otra cosa es luchar contra la naturaleza y el destino.

#8 Laila, Bcn, 06/12/2017 - 07:55

Bona solució : aquest que deixi la politica, els altres a pressó, aquell que no torni i els altres que no surtin per la tele. Tanquem tv3 i controlem les escoles. Tots del PP.

#7 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 06/12/2017 - 01:42

Una cosa que em te intrigat es si el canciller Romeva tambe s´afaitava el cap cada dia al talego.

#6 Punt de mira, Vivillostown, 05/12/2017 - 23:43

Ja veus, és el mateix consell que li dona el Puigdemont, es preocupen per ell. Oriolet, nanu, plega que aixó et va gran. A veure si el jutge tambè és del PDECAT o com collons es digui el xiringuito aquest mes.