Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2018. 18:42h.

El jutge rebutja la querella de Torra contra Bono per injúries

L'exministre va dir que el president de la Generalitat està “a prop de plantejaments nazis”

El jutge rebutja la querella de Torra contra Bono per injúries

El Jutjat d'Instrucció número 11 de Madrid no ha admès la querella del president de la Generalitat, Quim Torra, contra l'exministre i expresident del Congrés, José Bono, per un possible delicte d'injúries i d'odi per unes declaracions que va fer en un programa de televisió, segons ha informat Efe.

L'exministre socialista va assegurar que les declaracions de Torra “estan més a prop de plantejaments nazis que de plantejaments democràtics”. “Vostè es creu que a aquestes alçades del segle XXI es pot dir, com ell ha dit, que per a Catalunya és un deteriorament creuar-se pel carrer uns nens i nenes parlant en castellà? Aquest senyor, no està bé”, va afegir Bono.

Els serveis jurídics de la Generalitat va considerar que aquesta afirmació atemptava “greument” contra l'honor del president del Govern i era “clarament insultant i vexatòria”. També afirmaven que les paraules de l'exministre generaven “una oberta hostilitat i odi” envers Torra per equiparar-lo amb els nazis.

Ara, però, la justícia ha rebutjat la querella de Quim Torra i també eximeix l'expresident del Congrés i exministre socialista de qualsevol tipus de responsabilitat per les seves declaracions.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Alejandro, Barcelona, 03/08/2018 - 00:57

No se puede impotar a nadie por decir verdades comprobables como en este caso.

#5 OFNI, Neverending Republic, 02/08/2018 - 20:06

“Vacía tu mente, se amorfo, moldeable, como la ratafía. Si pones ratafía en una taza, se convierte en la taza, si pones ratafía en una botella se convierte en la botella, si la pones en una tetera se convierte en la tetera. La ratafía puede fluir o puede aplastar. Se como la ratafía, amigo mío" (MH Bruce Lee Torra)

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/08/2018 - 19:49

"El juez rechaza la querella de Torra contra Bono por injurias"

Quina llastima. Hagues sigut fantastic tenir una sentencia judicial que certifiques que el feixisme viatja en cotxe oficial a Catalunya.

#3 Albert, BCN, 02/08/2018 - 19:45

Siguiendo la lógica indepe, como el juez no le da la razón al torra, eso significa que si, que el torra seria un nazi. Tergiversación prusesista.

#3.1 Jordi BR, L'H, 03/08/2018 - 10:50

Podries ser tranquilament Guardia Civil, els informes de la causa que porta de Llarena no són més que comentaris d'aquest estil

#2 Barretina a rosca, Black hole, 02/08/2018 - 19:44

Un racistas y xenófobo que se ha declarado y confesado a través de sus Twuits y de sus artículos como tal. ¿Que esperaba?

El Torra en cualquier país democrático estaría inhabilitado de por vida para ocupar cualquier cargo público, aquí se le hace President con los votos de ERC y la CUP.