Publicitat
Política · 18 de Maig de 2014. 13:44h.

El jutge Silva aposta per tancar l'Oficina Antifrau

Diu que “sembla un tap perquè realment no es treballi contra la corrupció”

El jutge i impulsor del Moviment RED, Elpidio Silva, ha afirmat aquest diumenge que el director de l’Oficina Antifrau (OAC), Daniel de Alfonso, hauria de dimitir del seu càrrec i ha apostat per tancar aquest organisme.

Silva ha apuntat en declaracions a e-notícies que “el problema a Catalunya fonamentalment és per a què serveix l’Oficina Antifrau” i s’ha preguntat “quin paper desenvolupa”, afegint que “més aviat sembla un tap perfectament dissenyat perquè realment no es treballi en l’assumpte de la corrupció”.

En aquest sentit ha qualificat de “cinisme” el fet que s’hagi muntat una oficina contra la corrupció a Catalunya que “no té el menor resultat” i ha emplaçat a “estudiar quins protocols ha seguit aquesta oficina i quines mesures han pres contra la corrupció després de fets tan vergonyosos com el cas del Palau de la Música”, ha sentenciat.

El jutge Silva ha assenyalat que el director de l’OAC “hauria de dimitir”, assenyalant que “no hi ha resultats visibles en una franja on la corrupció creix”.

D’altra banda, el Moviment RED ha celebrat un acte a la capital catalana per reclamar que a l’edifici que albergava l’antic Memorial Democràtic es faci un centre de formació cívica contra la corrupció. Silva ha afirmat que “no podem entendre que amb el cost públic que representa aquest tipus d’edificis, això suposa un fracàs en la gestió política”.

Una imatge del jutge Elpidio Silva i impulsor del Movimiento RED
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#4 Ernesto, Vilassar, 18/05/2014 - 21:17

Ostras, no me pensaba que podría llegar a estar de acuerdo en algo que dijera este personaje...

#4.1 egarense, Terrassa, 19/05/2014 - 09:44

El tendra razon en el fondo y en eso estamos de acuerdo creo que todos , pero este se?or pierde las formas y credibilidad como juez ,por que se salta la ley, el que tiene que administrarla, peor aun por que lo que tenia con Blesa era un problema personal .No me lo creo, se ve que tiene otro objetivo

#3 Pedro, Sta. Coloma, 18/05/2014 - 17:03

Por fin esté señor por Barcelona, Silva yo te votaré pensando en Blesa, las preferentes, Bankia...
Otros están por la labor de esconder lo q tu denuncias.

#3.1 Barcelonino, Barcelona, 19/05/2014 - 12:11

Pedro, por culpa de este señor, Blesa ha estado a un pelo de irse de rositas. Merecen acabar de compañeros de celda.

#2 víctor, bcn, 18/05/2014 - 16:51

Quan la dirigia l'insubornable David Martínez Madero, era tota una altra cosa. Ara CiU, que ja la va voler tancar, l'ha convertit en això mateix, un tap. Però ens cal una oficina antifrau. Això sí, s'han de depurar càrrecs i donar-li recursos i absoluta independència per actuar.

#2.1 Joan del Bages, Manresa, 19/05/2014 - 10:47

Em David Martínez Madero era un home molt valent i un gran professional, al marge d'una excel·lent persona. Una gran pèrdua, sens dubte.

#1 pep, manresa, 18/05/2014 - 15:35

Té tota la raó.