Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2017. 10:50h.

El jutge Vidal tenia raó almenys amb Israel

La Generalitat s'assessorava sobre tècniques de ciberseguretat

El jutge Vidal tenia raó almenys amb Israel

Santi Vidal en una imatge d'arxiu

Una delegació del Govern català es va desplaçar a Israel al novembre de l’any passat per conèixer les tècniques de ciberseguretat “més avançades” visitant la fira internacional Israel HLS & Cyber. Així ho va explicar el secretari de Telecomunicacions i Ciberseguretat de la Generalitat, Jordi Puigneró, en una resposta parlamentària al diputat del PPC Santi Rodríguez.

Puigneró va afegir que durant el viatge la delegació va mantenir reunions amb representants del sector. El Partit Popular Català vincula aquesta expedició amb les afirmacions que va fer l’exsenador d’ERC Santi Vidal en una de les seves conferències quan va dir que els “Mossos s’havien reunit amb agents del Mossad a Israel”.

El secretari de de Telecomunicacions i Cibersegureta va explicar a més que el viatge formava part d’una missió empresarial organitzada per Acció. Segons Puigneró, les persones que hi van participar “no han rebut compensació o cap tipus de dieta addicional a la que es percep en concepte d’àpats”. El cost total per la secretaria va ser de 5.644 euros i per Acció de 1.142 euros.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Pepet, Sabadell, 25/02/2017 - 12:35

El jutge Vidal no és ni un estúpid ni un analfabet; és per això que el que deia, encara que exagerat, no fos quelcom real i punible. Ja és hora de que el Poble sobirà sigui informat i pugui decidir que cal fer amb el nostre Govern.

#3 G..Bellalta, Sitges , 25/02/2017 - 12:08

Este tema se comenta entre los empresarios que viajamos al rededor del mundo, la Genialidad de castalunya, se gasta la pasta jugando a espías, tendrían que saber que toda adquisición de material sensible para la seguridad nacional es competencia del Gobierno de España y la entrega de material info

#3.1 !!*!!, Bcn, 25/02/2017 - 15:04

Com diria el Kriptokon: jua, jua, jua...