Publicitat

Torra té ara competències per fer front a la pandèmia després d'haver estat dos mesos criticant el Govern espanyol

El karma existeix

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha aprofitat la roda de premsa per “reclamar al govern central els recursos que aquest país necessita”, en una nova demanda a l’Estat.

Tant Torra com bona part dels seus consellers es van passar tot el confinament criticant la gestió del govern central de la pandèmia i qüestionant l’Estat d’alarma imposat per Pedro Sánchez.

L’Executiu català, però, va recuperar les competències un cop es va posar fi a l’esmentat estat d’alarma. Abans, però, Torra va decidir passar de la fase dos a la fi de les mesures en només dos dies de diferència, en una decisió que va portar polèmica. La fase tres gairebé no va existir a Catalunya.

A més, es va trobar amb els rebrots del Segrià, originats en bona mesura per la situació descontrolada dels temporers, sobre els quals la Generalitat també té competències i molts dels quals dormen al carrer.

Ara Torra demana adverteix amb prendre mesures més dràstiques i tornar al confinament. El president català ha advertit que la situació és similar a la del passat mes de febrer. “Prendré les decisions que calgui sense que em tremoli el pols” ha dit, a més d’aixecar “la bandera negra d’alerta”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 Amoroso, Barcelona, 28/07/2020 - 08:46

Los que aparecen en la foto son el claro ejemplo de INUTILES en mayúscula.

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 28/07/2020 - 01:47

Aramis Fuster recien salida del taut criogenitzat :

youtu.be/L6JjK35WpbY

es veritat que la carraca es sempre la mateixa per no em direu que no te el seu puntasso sandunguer. I a un sol termiter hi viuen uns 2 milions d´individus

I Telecinco no pot abarcar.ho tot

#18 M, Sabadell, 27/07/2020 - 17:15

Este hombre se ha quedado sin ningún argumento, ya no puede decir que la responsabilidad del desastre que ocurre en Catalunya es de Madrid.
Poco a poco se van a ir cayendo la venda de los ojos de mucho fanático abducido.

#17 joan, manresa, 27/07/2020 - 17:02

tinu.)No podem seguir axís ...,veure gent per el carrer sense mascaretas...,veure en ple Passeig...,fregar-se els mocs amb als mans i passar-les per la paret del Casino...,i calla...!!! i no diguis res....,perque lo mes petit que et pot passa es que et diguin,raxista..!!!,o altre cosa pitjor..---Sr.President,axó está desmadrat. Com acabarem...???

#17.1 Karma, Barcelona, 27/07/2020 - 17:46

Boomm!!! el karma en tot els morros dels supremacistes, evidentment que es cumpleix el karma, lliçons de la vida

#16 joan, manresa, 27/07/2020 - 16:57

tinu.)que pot posar es la blanca....,i reconèixer que estem d'abant d'una incompetència que juga ya altre vegada amb vides humanes ...Sr.President,li preguem amb tot el dolor que puguem sentir,amb tot l'avergonyiment que sentim...i amb un plor interior molt gran ...pro façi el favor de demanar "ayuda",sigui sanitària i d'ordre public..(cont