Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2012. 16:55h.

El lapsus de González Pons

El dirigent del PP confon Patxi López amb Ibarretxe en sis ocasions

El lapsus de González Pons

González Pons, en una foto d'arxiu

El vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha confós fins a sis vegades el lehendakari Patxi López amb Juan José Ibarretxe, durant una roda de premsa a València on ha presentat l'escola d'estiu del seu partit.

González Pons s'ha referit a "la convocatòria del lehendakari Ibarretxe", en relació a les eleccions per al 21 d'octubre al País Basc. Posteriorment, ha repetit fins a cinc vegades el nom de l'expresident basc del PNB en lloc de l'actual lehendakari socialista.

L'alt càrrec popular ha rectificat en el torn de preguntes dels periodistes. "Agraeixo que em faci aquesta pregunta perquè a l'inici de la meva intervenció he confós Ibarretxe i López i pot ser que no m'hagi explicat bé", ha assenyalat, abans de repetir el seu discurs inicial.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Pere, Oliva, 24/08/2012 - 00:58

Una eminència de personatge. Li paguen per clavar la pota cada dos per tres. De la colla de Francisco Camps, els que han enfosat el país dels valencians. Dels que pensa que él seu, és un mandat diví.

#3 Ramon, Lleida, 23/08/2012 - 18:17

Aquest cap de síndria , no és aquell que va prometre tres miions i mig de llocs de treball si manava el PP? Doncs tenen majoria absoluta.Quina colla d'inútils aquests de PP, encara en són més que els socialistes.

#2 joan, manresa, 23/08/2012 - 17:58

El Casal,17,55 h.---Els ha entrat diarrea mental...,tenen un cangueli que no saben que dir..,tar-tamudejen,i confonen el nord amb el sud...,Tranquils,home tranquils..,el Sr.Urkullu,sinó l'empeny Bildu,u te molt clar..., no te cap presa per el moment per L'Independencia..,amb el concert ya u son..

#2.1 spanish, Madrid, 24/08/2012 - 13:19

aisssssssssss et recordo que el PNB mai va pactar amb HB.....que los sepas.......Bildu es l antiga HB , si guanya, que no guanyara,, ja correra el PNB a pacar am el PSOE ja ho va fer un cop.......a la burguesia no li agrden els comunistes

#1 josep, l'hospitalet de ll., 23/08/2012 - 17:10

aquest individu con tal de despotricar al adversari
tant si li en foten els noms, la questió es atiar el
foc