Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2013. 14:36h.

El lapsus de Marta Rovira

La secretària general d'ERC admet que és una "mala pregunta" i després rectifica

El lapsus de Marta Rovira

Rovira, durant la roda de premsa

La secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, ha comès un lapsus durant la roda de premsa d’aquest divendres i ha admès que la pregunta anunciada per la consulta és una “mala pregunta”. Rovira ha rectificat uns segons més tard i ha canviat “mala pregunta” per “encadenada”.

Rovira, a pregunta d’e-notícies, ha assegurat que “la pregunta a l'escocesa aquí està inclosa, sabem que serà la pregunta que donarà la resposta”. “Estem convençuts que és una gran oportunitat per guanyar la independència”, ha afegit.

La dirigent d’ERC ha seguit dient que “estem construint la nostra pròpia via, el que fem és assumir tot allò positiu que hem vist a tots els processos de transició nacional”. “Per què ha de ser dolenta una mala pregunta…, una pregunta encadenada”, ha afirmat.

Tot seguit, sobre si ha “admès que és una mala pregunta” ha explicat que “no, gens ni mica. ERC assumeix aquesta pregunta com a bona, tot i que no és la que nosaltres havíem proposat perquè farà que molta més gent voti a favor de l’estat independent per Catalunya”. “Cada cop es decantarà més la majoria cap a la independència”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#32 Farreros, barcelona, 14/12/2013 - 21:23

Al menos le cuesta mentir.....ya es mucho.

#30 Quo vadis?, Bcn, 14/12/2013 - 14:00

Quan proposeu prohibir el castellà a l'administració pública (tothom sap que ho fareu), també es farà un referéndum o bé ho fareu per decret, com ja va passar amb les corrides de toros?.

#30.1 Menric, Bcn, 15/12/2013 - 05:37

Lo dels braus feu una ILP. Els d'ERC han dit més d'un cop que el castellà serà oficial a la República Catalana. Malhauradament, perque suposarà l'extinció del català.

#30.2 Quo vadis?, Bcn, 15/12/2013 - 10:33

Amic Menric, ERC també va dir que treurien els peatges i no només no ho van fer sino que amb el tripartit en van apujar els preus. A aquestes alçades creure en les promeses dels partits no em sembla gaire coherent, ja que tots les incompleixen sistemàticament.

#30.3 Manelic, Vilaseca , 29/06/2014 - 00:59

Les curses de braus és allò on un paio vestit de travesti surt a una plaça amb espases a torturar un animal, oi? Ho dic perquè caldria esclarir els termes de la rèplica...

#29 Mangalo, Manila, 14/12/2013 - 00:53

JAJAJAJAJAJAJA
Cuanto ridiculo vais a hacer panda de butifarreros, ante el mundo y el resto del universo.

#28 Eduard, Terrassa, 13/12/2013 - 21:59

És evident que és una mala pregunta per a l'independentisme. Divideix el vot, i de mala manera. De les tres possibles respostes, dues són més Espanya i només una independència. Ha guanyat Herrera i Duran. La resta és xerrameca.

#25 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 13/12/2013 - 21:50

Marta Rovira , tes molta raó es una Dolenta manera de fer la consulta fem dues estupides ` preguntes Fam dues preguntes per no dir INDEPENDENCIA .Crec que a molts Independentistes no els agrada pas aixo .Aixo es idea de DURAN I LLEIDA perjudicar la consulta