Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2013. 21:34h.

El líder de la JSC anuncia la seva candidatura per a l'Europarlament

Javi López assenyala que la nova generació del PSC "demana pas"

El líder de la JSC anuncia la seva candidatura per a l'Europarlament

López, amb Parlón, durant l'acte de presentació de la seva candidatura

El primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), Javi López, ha anunciat la seva candidatura a ser el cap de cartell del PSC a les properes eleccions europees en un acte a l'Espai Fad Lab del districte de les Corts de Barcelona.

López, que ha recollit 200 adhesions, ha indicat que la seva és una decisió que pretén formalitzar un pas endavant "de la nova generació política del PSC, que ja és una realitat, i que en aquestes eleccions demana pas".

Segons López, "si sempre fem les mateixes coses no ens hem de sorprendre d'obtenir el mateix resultat. Per això cal fer les coses d'un altra manera". "Els que tenim tot el futur per davant volem anar allà on haurem de construir-lo, a les institucions europees", ha insistit.

L'acte ha estat presentat per la diputada i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón. També hi han assistit els diputats Jaume Collboni, Laia Bonet, Eva Granados i Ferran Pedret, el regidor a l'Ajuntament de Barcelona, David Escudé, o la secretària de Política Europea del PSC, Esther Niubó.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 polítics sense currículum, connecting people, 18/12/2013 - 13:03

Per ser polític caldria haver treballat abans al sector privat almenys 10 anys. Gent que surt de la universitat per caure al Parlament no viu al món real. Així ens va...

#8 tom, ., 18/12/2013 - 12:59

El arquetipo de politico sociata. No ha trabajado en su vida, del cole a las juventudes del partido y de las juventudes a pillar.

#6 Gerard del Clot, SÍSÍ, 18/12/2013 - 03:57

Un altre socialista que no ha treballat mai que se'n va a l'Europarlament a viure del cuento.

#5 Marc3, Barcelona, 17/12/2013 - 23:52

nomes cal seguir el seu perfil a twitter per veure que aquest nano te mentalitat de sectari, fa i diu el que faci falta l'aparell del partit

#4 Pepitox, Barcelona, España, 17/12/2013 - 23:35

¿Pero el PSC no se presenta dentro de la lista del PSOE? Entonces, ¿qué "cap de cartell" ni qué ocho cuartos? Irá en el puesto de la lista que decida el PSOE.

#4.1 Xavier BCN, Barcelona, 18/12/2013 - 08:08

PSC I PSOE es presenten per separat a Europa, des de fa anys!

#4.2 Pepitox, Barcelona, España, 18/12/2013 - 14:12

El PSC mai s'ha presentat sol a les eleccions europees. Repassa l'històric d'aquestes eleccions i veuràs. Una altra cosa és que a la llista que pressenten a la papereta a Catalunya només hi posen els noms dels del PSC (i hi amaguen els noms del PSOE), però és la llista del PSOE.