Publicitat
Política · 28 de Novembre de 2016. 08:36h.

El líder de les JERC ja és tinent d'alcalde de Vilassar amb 22 anys

Pau Morales substitueix Gerard Gómez del Moral

El líder de les JERC ja és tinent d'alcalde de Vilassar amb 22 anys

Pau Morales, en un acte de l'ajuntament de Vilassar de Dalt

Les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) han escollit una nova Permanent Nacional, encapçalada per Pau Morales com a portaveu nacional de l''organització en substitució de Gerard Gómez del Moral. Morales és de Vilassar de Dalt, té 22 anys, és estudiant d'Història a la Universitat de Barcelona i tinent d'alcalde de Comunicació, Cultura i Espai Públic al seu poble natal.

El portaveu entrant ha destacat que "l'objectiu de les JERC és "ser una eina pel jovent del nostre país, estem al servei de tots aquells que volen lluitar contra les desigualtats i en defensa de la justícia social". Morales també s'ha referit al procés que viu en principat de Catalunya, "hem de convèncer al jovent que la independència millorarà el seu present i el seu futur, només així aconseguirem la majoria que ens cal".

Les JERC han celebrat aquest cap de setmana el 26è Congrés Nacional a Benicarló, on s''ha aprovat la ponència política que traça les línies mestres a seguir durant els pròxims dos anys per tal d'avançar cap a la llibertat nacional, treballar en un canvi de model econòmic i social i caminar cap a una democràcia que permeti a la ciutadania decidir el seu futur arreu dels Països Catalans. Les jornades han congregat més de 300 joves al Baix Maestrat.

La cloenda del 26è Congrés Nacional de les JERC també ha comptat amb la presència del secretari adjunt d'Esquerra Republicana, Lluís Salvador i del regidor de Benicarló i president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà. Salvador ha volgut posar en relleu la tasca de les joventuts independentistes al llarg dels seus 85 anys d'història, "heu estat referents en la defensa de les llibertats i la lluita social, ara no podem defallir, tenim el somni a tocar i només depèn de nosaltres".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#31 Jordi, Barcelona, 01/12/2016 - 14:31

Aquest noiet no ha treballat mai a l'emprea privada, no sap el que es pagar nomines, esta ple de gent amb curriculums extraordinaris pero en canvi agafen gent d'estil Rufian, molt de tuit pero no saben escriure un llibre

#30 Robert, barcelona, 01/12/2016 - 09:10

La gente que discrimina a Pau y Les JERC son personas que solo saben hablar delante un ordenador y no tienen los sacos llenos como para dar la cara y decirlo delante de él. A caso lo conecéis? A caso sabéis que se hace en les JERC? Si no sabéis de que habláis mejor quedaros calladitos que mas monos

#29 Jordi Filbà, La Garriga, 30/11/2016 - 13:59

M'encanta el nivell de la gent dels comentaris. Com que no saben argumentar res tiren dels insults.

Creu l'ignorant que tots són de la seva condició... en fi...

#28 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 29/11/2016 - 20:18

Catalunya es un pais d´oportunitats com cap altre al mon.

Que cal ? nomes saber a qui i on acostarse i estimar Catalunya fins el moll de l´os.

Exemples d´aixo els que volgueu.

#27 Resistencia, Del 3% al ridículo 100%, 28/11/2016 - 21:40

Es el tiempo de los Rufianes.

Por cierto, con 22 años ya debería haber acabado Historia.
¿ Ha pasado ya a 2°?