Publicitat
Política · 31 de Març de 2020. 17:36h.

El líder de Podem reivindica ara la Transició

Ret homenatge als que “ens van portar la democràcia”

El vicepresident segon de Govern espanyol, Pabo Iglesias, ha rendit homenatge als líders polítics de la Transició que “ens van portar la democràcia” i “els drets socials” reconeguts a la Constitució.

Iglesias ha destacat que el Covid-19 “està sent especialment mortífer amb les generacions que ens van portar la democràcia”. “Jo vull reconèixer a aquesta generació que va lluitar perquè avui puguem tenir els drets socials que recull la Constitució”, ha afirmat en roda de premsa des de La Moncloa.

“Aquests drets socials, en una situació d'emergència com aquesta, són la millor garantia de seguretat per a protegir i cuidar el nostre poble”, ha ressaltat el líder de Podem.

Pablo Iglesias
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Juan Jose García, Cunit, 03/04/2020 - 20:50

No te esfuerces Pablo,ya eres el precio para que Sánchez siga en la Moncloa.Y no lo pone el PP.Lo pone Bruselas.
Sólo te falta que USA solicite una extradición bien fundamentada.

#6 Neus V., Barcelona, 01/04/2020 - 09:41

La carrera d'aquest cinic te el mateix recorregut que tots els de la seva calanya. Mentres tenen els inocents ignorants que el recolzen aprofiten totes les ocasions per transformar-se i tocar alfombra, abusar de privilegis i omplir el calaix fins que els descobreixen i han de fugir per la terrassa talment com els Ceauscescu covardament.

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/03/2020 - 19:54

2.500 m2 de jardi, 270 habitables, piscina, casa anexa per convidats, cotxe oficial, nanis i tractment de Excelentisimo Señor, la Guardia Sivil cuadrantse al seu pas a costa del denostat Regim del 78 han fet que oblides subitament l´estalinisme d´ateneu de Malasaña quan s´adonat que el rufianisme professional es un inmillorable estil de vida

#4 ET, sabadell, 31/03/2020 - 18:55

es maravilloso ...
para cuando el elogio de la vida en una torre con terreno .. etc...

#3 Els Ceascescu, Barcelona, 31/03/2020 - 18:52

"Rebelión en la granja" de Georges Orwell, no gràcies, tots pobres menys els Ceascescu de sempre, ara marquesos de Galapagar