Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2015. 13:34h.

El líder del PSOE s'arrenglera amb la Generalitat contra Jorge Fernández

Pedro Sánchez considera que "han estat unes declaracions desafortunades"

El líder del PSOE s'arrenglera amb la Generalitat contra Jorge Fernández

Pedro Sánchez, amb veïnes de Badalona, durant la seva visita al municipi

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, s’ha arrenglerat amb la Generalitat sobre les declaracions del Ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, que va compara el moviment independentista amb el gihadisme. “Han sigut unes declaracions desafortunades, ja li vam dir al ministre”, ha dit.

Durant la visita del líder socialista a Badalona, acompanyat de l’alcaldable de la localitat, Jordi Serra i del primer secretari del PSC, Miquel Iceta; ha manifestat que “estem parlant d'un desafiament real, una amenaça global, que exigeix de l'acord de tots”.

“M'hauria agradat -ha afegit- que en aquest pacte també s'hi hagués sumat CiU” perquè “estem parlant de la seguretat de tots”. “La seguretat no té fronteres. Necessita de la cooperació dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Nacional, de la Guàrdia Civil i dels serveis d’intel·ligència”, ha assenyalat.

Finalment, Sánchez ha demanat que es mesurin les paraules sobre aquest tema, “sobretot a les declaracions de qui són responsables de la seguretat de tots”. “Això és un desafiament que exigeix el suport de tots els partits polítics i hem de deixar de banda les diferencies partidistes per lluitar per la seguretat dels ciutadans”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pablito, Barcelona, 18/04/2015 - 16:37

En Badalona a P. Sánchez los pocos simpatizantes que aún les quedan al PSC deberían haberlo regalado una brújula para orientarlo.
Sus contradicciones son tales que se pierde hablando. Los otros partidos deben estar contentos ya que cada vez que habla Pedrito resta cientos de votos a su partido.

#4 spanish, Madrid, 17/04/2015 - 20:18

el dirogent de NOus Catalans que va ser expulsat al 2013 , i que ja havia sigut expulsat de Belgica deu d´esser un anunci aquest otro ZP

#3 Pere, BCN, 17/04/2015 - 20:00

El PSOE sempre diu coses diferents depen d'on estigui. Si està a Catalunya ens tracta d'amics, de "Apollaré el estatuz que salga de Catalunya", i si estan a España fan el mateix discurs que el PP-C's-Podemos.
Cap novetat, cap gir cap a la democràcia. Tot segueix igual.

#2 Dionís, Caldes de M., 17/04/2015 - 19:10

Ergo pels enemics dels catalans el Sr. Sánchez defensa l'independentisme, el gihadisme i per descomptat a ETA.

Randolph Hearst no ho faria millor.

#1 Vanessa astrell, Barcelona, 17/04/2015 - 16:36

Home,Rius, quina poca fisonomia que tens. Que no veus que la senyora del cabell blanc ès la Caterina Mieras, exConsellera de Cultura, amb el trupartit!