Publicitat
Política · 10 de Gener de 2020. 11:13h.

El líder d'ERC acusa el PSOE de "falta d'humanitat"

Oriol Junqueras retreu a Iceta "el seu comportament"

El líder d'ERC acusa el PSOE de "falta d'humanitat"

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha acusat el PSOE de "falta d'humanitat" i en una entrevista en el Programa de Ana Rosa de Telecinco ha criticat que "el PSOE i el PSC han aplaudit amb entusiasme la situació de presó que saben que és injusta".

Junqueras també ha retret a el primer secretari de PSC, Miquel Iceta, que "digués que no tenia el menor interès en parlar amb mi" i ha afegit que "el seu comportament ha estat a anys llum de el meu o del que jo hauria fet si hagués estat a l'inrevés". "El dia que descobreixi que li interessa fer-ho, en el meu partit tots tinguem moltes obligacions", ha reblat.

També ha descartat un possible pacte a Catalunya entre ERC i els socialistes: "Amb el PSC la distància és enorme. És tan abismal que és aclaparadora i, per tant, aquest escenari -un acord de govern a Catalunya- és impossible".

Sobre l'abstenció d'ERC per permetre la investidura de Pere Sánchez, Junqueras ha al·legat que "el difícil és que em convencin que el" com pitjor, millor "que s'havia instal·lat sigui bo per a algú".

"A nosaltres ens separen moltes coses amb el PSOE. Entre elles de falta d'humanitat que han demostrat respecte a una presó injusta. Crec que el millor era el millor govern possible. I un govern PSOE-Podem sempre és millor que un govern PP , VOX i Ciutadans", ha manifestat.

En aquest sentit, el dirigent independentista ha dit que "tenim moltes diferències amb el PSOE però espero que, en alguns aspectes, podem arribar a entendre'ns" i ha subratllat que "en allò que no ens entenguem, establirem la cultura de diàleg que sempre hem demanat".

Finalment, Oriol Junqueras ha explicat que l'acord amb el PSOE es basa en el "diàleg, negociació i consulta", però ha reconegut que dubto que el PSOE ens deixi fer una consulta sobre el referèndum ". Tot i això, ha avisat que" no renunciarem als nostres principis: Independència i referèndum".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , CAP PARTIT POLITIC ESPANYOL TE RES DE HUMANITAT CAP A CATALUNYA I ELS CATALANS PERO ESTO YA LO SA, 10/01/2020 - 20:31

ORIOL JUNQUERAS ¿ ERES TONTO O TE LO HACES ? Tu sabias quel P.S.O.E. NO TENIA HUMANITAT PER AIXO VA DONAR SUPORT AL 155 ..Es va cargar el EL ESTAUT DE CATALUNYA .Els JILIPOLLAS TONTOS IDIOTAS , JUDAS I TRAÏDORS Siu els de E.R.C. PER FER EL PACTE AMB EL P.S.O.E. i fer president a Pedro Sanches ..

#13 M Pilar, Barcelona, 10/01/2020 - 17:39

Què ha de dir d'Iceta que els va estar advertint del que passaria si seguien amb el procés? I vostè, principalment, i el seu lacai, Rufian, van ser els que ens van empènyer a l'abisme!!! Manca d'humanitat al PSC-PSOE? I vostè, abocant tots els catalans a aquest patiment al que no es veu la fi?

#12 El Sifoner, Castelló, 10/01/2020 - 17:28

(..Oriol Junqueras, ha acusado al PSOE de "falta de humanidad" en una entrevista en el Programa de Ana Rosa de Telecinco..) ¿REPRESIÓN Y DICTADURA?, un ciudadano que se considera a si mismo como "preso político" cuando solo es un preso común, como cualquier otro de los que están en las cárceles, se queja de falta de LIBERTAD DE EXPRESIÓN. ¿C

#11 Flanagan, Tabarnia City, 10/01/2020 - 15:57

Lo bueno que ya dice que no cree que los de psoe les dejen hacer un butifarrendum amb xibecas para todos.

#10 Cris, Barcelona , 10/01/2020 - 14:17

Pues gracias a vosotros está Sánchez como presidente.